Obavijesti

News

Komentari 73

Kosorica i Hebrang se svađali tko je pozvao Pašalića u HDZ?

Na hitno sazvanoj sjednici Nacionalnog vijeća HDZ-a nije bilo riječi o povratku Jerka Rošina u HDZ, ali je dogovoreno da će se Predsjedništvo sastajati svakog tjedna

VIDEO

Nešto prije 19 sati u utorak završila je hitna sjednica Nacionalnog vijeća HDZ-a. Iz središnjice stranke izašli su svi pozvani no izjave novinarima su dali samo Darko Milinović i predsjednica stranke Jadranka Kosor. 

Milinović je iz zgrade izašao vidno zadovoljniji nego prije početka sjednice. 

- Zaključci sjednice su u interesu HDZ-a. Zadovoljan sam jer smo dogovorili da će se Predsjedništvo stranke od sada sastajati svakog tjedna - rekao je Milinović.

Kazao je i kako na sjednici nije bilo riječi ni o statutu ni o Jerku Rošinu, kako se nagađalo. 

Predsjednica stranke Jadranka Kosor rekla je kako je dogovoreno osnivanje radne skupine koju će uglavnom činiti pravnici, ali i drugi te da će oni ponovno tumačiti pojedine odredbe statuta stranke, ali kako je istaknula, ''bez imena i prezimena''. Raspravljalo se i o dosadašnjem tijeku unutarstranačkih izbora. 

- Na sjednici je odlučeno kako će se ponovno sazvati sjednice županijskih odbora kako bi i one raspravile dosadašnji tijek izbora jer su utvrđene neke nepravilnosti - kazala je Kosor.  Na pitanje može li otkriti o čemu se još konkretno raspravljalo, Kosor je odgovorila:

- Rekla sam, nismo raspravljali o imenima nego o načelima - rekla je i dodala kako nisu raspravljali ni o Fimi mediji. 

Večernji list javlja kako su se tijekom sjednice Kosor i Hebrang prepirali oko toga tko je Ivića Pašalića pozvao natrag u stranku. 

Milinović: Polutajni sastanci moraju biti prošlost HDZ-a

Procjenjivalo se da bi se pod nazivom druge točke dnevnog reda mogla kriti rasprava o vraćanju Jerka Rošina u stranku, piše Večernji list. Na ulazu u stranku novinari su pitali Andriju Hebranga da li zna o čemu će raspravljati:

- O statutu, ali ne znam ništa u detalje - kratko je odgovorio.

Ubrzo nakon njega na izvanrednu sjednicu stigao je Darko Milinović.

- Vi znate da hrvatska javnost ne smije biti obaviještena o sjednicama u HDZ-u. Ja kao dio hrvatske javnosti isto ne znam o čemu će biti riječ, znam da ćemo raspravljati o poslovniku - rekao je Milinović. Upitan da li se ljuti što ne zna o čemu će raspravljati odgovorio je:

- Ne ljuti me to, ali to nije dobro za HDZ zato što je fokus javnosti usmjeren na izbore u stranci. Ti polutajni sastanci trebaju ostati prošlost - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...