Obavijesti

News

Komentari 166

SDP neće odustati tako lako: 'Borit ćemo se do samog kraja'

SDP neće odustati tako lako: 'Borit ćemo se do samog kraja'
1

Ako Petrov ima dostojanstva, neka imenom i prezimenom kaže tko je iz koalicije Hrvatska raste i koje zastupnike Mosta vrbovao, poručila je Nansi Tireli (Laburisti)

VIDEO

SDP se ne predaje. Poručuju da se namjeravaju boriti do kraja, odnosno dok se eventualno nova Vlada ne potvrdi u Saboru u slučaju da predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas odredi novog mandatara. 

No, ni sat vremena prije odlaska prvih zastupnika na Pantovčak na novu rundu konzultacija, nije se znalo ime budućeg mandatara. Špekulira se s nekoliko imena, no ništa još nije potvrđeno.

- To je lakrdija - kaže naš izvor iz SDP-a. 

'Ako Petrov ima dostojanstva neka kaže tko je koga vrbovao'

Nansi Tireli (Laburisti) stava je da Božo Petrov, ako ima dostojanstva, treba izaći pred građane te imenom i prezimenom kaže tko je iz koalicije Hrvatska raste i koje zastupnike Mosta vrbovao. Ne učini li to smatra da bi, ne dobijemo li odgovor na to pitanje, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović trebala raspisati nove izbore da se ova agonija konačno završi. 

Ponovno se pitala zašto Petrov, ako je već imao informacije da se vrbuje zastupnike, nije to jasno i glasno rekao na sastanku kada se dogovarala podjela fotelja, nego je o tome šutio. 

'Imamo pravo sumnjati u vjerodostojnost te priče'

I dok se u Mostu brane da bi objavljivanje imena njihovih zastupnika bio "lov na vještice", Tireli im jasno poručuje: 'Neka njih ne boli glava zbog toga, a ako ne izađu u javnost, imamo pravo mi i građani sumnjati u vjerodostojnost te priče'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.