Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

SDP-ovac poručio: Ne bojim se, vi ste sluge Sotone i mračnjaci

Mladena Kešera, predsjednika SDP-a Koprivničko-križevačke županije i načelnika općine Kalnik koprivnički sud je nepravomoćno oslobodio optužnice za krivotvorenje putnih naloga čime je pribavio 17.000 kn

zupanija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
54 komentara

Pravosuđe je rak rana ovoga sustava. Dok kriminalci slobodno šeću, ja 16 godina dokazujem svoju nevinost. Na Facebooku sam napisao  da me proganjaju Sotonine sluge jer ne mogu naći negativniji pojam za sve ovo, rekao nam je Mladen Kešer.

Predsjednik SDP-a Koprivničko-križevačke županije i načelnik općine Kalnik po sudovima se vuče od 2003. godine, i to zbog četiri putna naloga u visini od 3200 kuna. Sve te godine Kešer je dokazivao svoju nevinost, a nedavno ga je Općinski sud u Koprivnici nepravomoćno oslobodio optužnice da je kao načelnik općine Kalnik krivotvorio putne naloge za putovanja na kojima nije bio i nezakonito pribavio 17 tisuća kuna.

Na svojem profilu na Facebook je napisao: “Pitam se što sad slijedi, možda trovanje ili fizički obračun, egzekucija! Poručujem svojim političkim oponentima: Ne bojim vas se! Vi ste Sotonine sluge i mračnjaci”. Kešer objašnjava kako su Sotonine sluge svi oni koji na određenim pozicijama rade protiv interesa naroda. 

- U ovom procesu protiv mene izmijenilo se četvero sudaca, više od 30 svjedoka potvrđivalo je moju nevinost, iako su im politički kriminalci nudili radna mjesta i novac da iznesu laži protiv mene. Meni novac nije problem, to se vidi iz moje imovinske kartice - govori nam Kešer, koji ima ušteđevinu od 900.000 eura, za koju kaže da je nasljedstvo pokojnog oca. 

- Moji politički oponenti koji su danas na visokim funkcijama u županiji i državi htjeli su mi namjestiti kriminal i trebalo se 16 godina nositi s tim lažima - rekao nam je Kešer.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message