Obavijesti

News

Komentari 315

Šef HDZ-a: Spreman sam na sučeljavanje s Milanovićem!

Šef HDZ-a: Spreman sam na sučeljavanje s Milanovićem!
1

Novi šef HDZ-a Andrej Plenković obratio se medijima kojima je rekao da je spreman na sučeljavanje, te da pozdravlja odluku da se Prgomet i Kujundžić vrate u HDZ

VIDEO

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković kazao je kako je spreman na sučeljavanje sa Zoranom Milanovićem, kako mu je drago što se dva bivša istaknuta člana Prgomet i Kujundžić vraćaju u stranku i kako pozdravlja odluku Tomislava Čuljka da se neće kandidirati za Sabor

- Mislim da je riječ o važnom političkom signalu kojeg upućujem i njemu i kolegama u petoj izbornoj, da je vrijeme za osvježenje na listama, cijenim tu njegovu gestu koja je došla u pravom trenutku - rekao je Plenković.

 - Želim pozdraviti i odluku visokog časnog suda koji je odobrio povratak Prgometa i Kujundžića, dvaju naših, do prije nekoliko godina istaknutih članova. Ja sam predložio da je najprikladniji način suradnje povratak u stranku - kazao je Plenković. Drago Prgomet je prihvati poziv da se vrati u stranku i sutra će se obratiti javnosti.

Također spreman je na sučeljavanje.

 - Prigodom isticanja sam spremno kazao da želim sučeljavanje, da želim pristupiti odgovorno i da vide koje programe nude glavne stranke. Iskazujem spremnost na sučeljavanje na javnom servisu -  rekao je predsjednik HDZ-a i dodao kako želi da se to dogodi neposredno prije početka kampanje.

Iznio je i zabrinutost vezanu za aktualan politički dogovor u BiH na relaciji Izetbegović-Dodik naglasivši kako se takve važne odluke ne mogu donositi bez svih političkih aktera u Predsjedništvu.

Dotakao se i novih prosvjednih nota Srbije.

 - Za pet dana bit ćemo svi u Kninu i obilježiti najvažniji dan moderne hrvatske povijesti. Važno je spustiti tenzije. Hrvatska je članica EU i NATO-a, poštuje najviše standarde manjina. Mislim da su to standardi koje Srbija još treba ostvariti. Založit ćemo se da riješe svoja pitanja na putu u EU. Rat se vodio na hrvatskom teritoriju i važno je da srpsko društvo prođe katarzu i suoči se s prošlošću - istaknuo je Plenković.
 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 315
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...