Obavijesti

News

Komentari 142

Šeici nisu htjeli platiti: 'Zna se da VIP loža košta 1000 eura'

Šeici nisu htjeli platiti: 'Zna se da VIP loža  košta 1000 eura'
5

Bogatstvo obitelji se procjenjuje na desetak milijardi dolara. Šeikove tvrtke broje više od 50 tisuća zaposlenih, a vlasnik je i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra

VIDEO

- Što je drugo za očekivati, Revelin je najskuplji klub u Dubrovniku gdje Jack&Cola košta 120 ili 150 kuna. Tamo ne idu obični smrtnici, nego gospari koji su taj dan imali dobar promet ili dobru sezonu, i gosti koji to mogu priuštiti. Zna se koliko što košta, i šampanjac kojeg piju one cure da bi sjedile s tobom, i VIP separe, i kada se ujutro zbroje računi, a glava nije više ne "bijelom", onda ispadne šok. - kaže nam jedan dobro upućeni Dubrovčanin o "slučaju 50 tisuća eura", koliko je iznosio račun za bogate šeike koji su se proveli u klubu Revelin.

Vlasnik nije bio raspoložen za komentar, no naši sugovornici u Dubrovniku jesu. Kažu nam i kako je ovo drugi i "incident" u Revelinu u posljednjih desetak dana. Tada je navodno jedan mladić završio slomljenog nosa, no pod kojim okolnostima - zbog neplaćenog računa ili sukoba vulgaris - nisu ni oni znali najpreciznije. Pod plaštom anonimnosti naravno, a pokušali smo kontaktirati i vlasnike drugih noćnih klubova. Zanimala su nas i njihova iskustva, ima li gostiju koji popiju piće, plate nekoliko stotina kuna i nema potrebe za intervencijama, policije ili redara...

Milijarderi odbili platiti račun od 50.000 eura, došla policija
Milijarderi odbili platiti račun od 50.000 eura, došla policija

'Svake godine je sve skuplje'

Da se razumijemo, iako ne znam što je sve naručeno, što popijeno, što nije, da sam ja konobar i da vidim koga poslužujem cijelu večer, tisuću eura je moje, za taj separe te večeri, garantiram! - rezolutan je drugi naš sugovornik.

Vlasnici obrta pa čak i restorana s kojima smo razgovarali složni su u jednom: Dubrovnik je svake godine sve skuplji. Hrana, smještaj, izleti, cijene idu gore za desetak posto svake sezone. Stoga ih niti malo ne čudi račun iz Revelina. Dodaju i kako eventualno neznanje nije opravdanje, klub je najbolji u Gradu da bi netko bio iznenađen takvim ciframa.

Podsjetimo, u dubrovačku luku proteklog vikenda uplovila je jahta Yas duga 141 metar čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zayed Al Nahyan, a koju koristi i njegov sin. Jahta je stigla iz Tivta.

Odmah te večeri kada se jahta vezala u Gružu ekipa s jahte Yas pohitala je u Culture Cub Revelin, popularni klub u staroj gradskoj jezgri.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, jedan od uzvanika s jahte u klubu je tijekom večeri častio hostese skupim šampanjcem, a navodno je društvo popilo za 50 tisuća eura.

Obitelj ima milijarde dolara

Jedan iz društva koji je trebao platiti račun je odbio platiti račun za piće hostesa pa je u cijelu priču s naplatom računa došla i zaštitarska služba, a potom i policija.

Policija je muškarca mlađe životne dobi privela u Policijsku postaju, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun koji je premašivao 375 tisuća kuna.

Bogatstvo obitelji se procjenjuje na desetak milijardi dolara. Šeikove tvrtke broje više od 50 tisuća zaposlenih, a vlasnik je i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije