Obavijesti

News

Komentari 68

'Seks s mojom ženom od 330 kila je super, radimo to stalno'

'Seks s mojom ženom od 330 kila je super, radimo to stalno'
3

Početkom godine Pauline iz SAD-a ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdeblja žena. Čim je to čuo njezin bivši suprug u njemu se probudio stari žar

VIDEO

Pauline Potter (47) rastala se od supruga Alexa (46) prije tri godine i tada se počela debljati. Toliko se udebljala da se nije mogla pomaknuti, a njezin sin Dillon (19) postao je njezin skrbnik koji ju je oblačio, kupao i kuhao joj. Kreće se uz pomoć električnih kolica, a obično tuširanje za nju traje sat vremena jer treba podići obješenu kožu i sve dobro oprati ispod nje. U sebe je trpala 10.000 kalorija dnevno. Početkom ove godine Amerikanka je sa svojih 330 kilograma ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najteža žena na svijetu. Čim je čuo za to, u Alexu se opet probudio stari žar te je par odlučio obnoviti vezu. 

- Pauline ne može hodati, odijevati se i ići na zahod, no ja očajno želim biti njezin ljubavnik i skrbnik. Jednostavno obožavam to. Uostalom nedostajao mi je i naš seksualni život. Pauline bi mogla imati i 500 kila i mi bi se i dalje seksali svakoga dana zato što je seks s njom tako dobar - rekao je za Sun Alex koji ima tek 63 kile. 

Dodaje kako obožava punašnije žene i da mu je bilo teško ostaviti Pauline. Dodaje kako je njegova žena odlična u krevetu unatoč tome što mnogi misle o njoj i njezinim kilama. 

- Ona je bolja u krevetu od bilo koje žene s kojom sam spavao. Otkako smo ponovno zajedno u jednom danu smo se seksali šest puta. Iako jedna njezina noga imao kila koliko i ja uvijek izaberemo poziciju koja je udobna za nas oboje - prepričava Alex i dodaje kako je zapravo seks za njih opasna stvar jer se krevet može urušiti svakoga trena, a netko od njih dvoje se može ozbiljno ozlijediti. 

- Mnoge žene misle kako će vratiti svoje bivše ako izgube kile, ali ja sam znala da ću to učiniti na suprotan način - kaže Pauline koja je sa bivšim suprugom obnovila vezu prošlog mjeseca. 

Prvi put su se upoznali 2002. godine kada je Alex slučajno poslao mail Pauline. Počeli su se dopisivati. Pauline je bila uvjerena kako će se Alex razočarati kad ju vidi. Tada je imala 200 kila. No ljubav je planula, a Alexu njezine kile nimalo nisu smetale. 

Zbog vlastitog zdravlja Pauline je ipak odlučila skinuti kile. Želi smršaviti 100 kila i biti opet pokretna te roditi kćerkicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!
DOŠLA POLICIJA

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!

Taj dječak je skoro dvije godine vršio psihičko, fizičko i seksualno nasilje nad vršnjacima i izdvojili su ga. Sad su roditelji došli u školu i zahtijevali da se vrati na nastavu, a učiteljica se uplašila, kaže odvjetnica

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju
BUDITE NA OPREZU

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju

DHMZ je izdao meteoalarm za cijelu zemlju, a onaj koji označava opasno vrijeme na snazi je za zagrebačku i karlovačku regiju
Teška nesreća kod Baške Vode: Sletjeli s ceste autom, poginuo mladić. Još dvoje je ozlijeđenih
ZATVORILI CESTU ZA PROMET

Teška nesreća kod Baške Vode: Sletjeli s ceste autom, poginuo mladić. Još dvoje je ozlijeđenih

Na mjestu nesreće je uz policiju stigla i Hitna pomoć te vatrogasci