News

Komentari 61

Selfie smrti: Slikala se na rubu litice i pala u provaliju od 30 m

Selfie smrti: Slikala se na rubu litice i pala u provaliju od 30 m

Britanski model Madalyn Davis popela se na liticu s prijateljima kako bi napravili dobar selfie uz zalazak sunca. Nažalost poskliznula se nakon čega joj nestaje svaki trag, obitelj je smrt objavila u subotu

Čini se da je Maddy sjedila na rubu litice kako bi slikala kad je pala. To je takva tragedija. Bila je život i duša od djevojke, uvijek se trudila da bude dobar provod. Željela je vidjeti i učiniti sve kako bi se zabavila, to ju je dovelo i do kobne nesreće, rekla je Lydia Woodward, obiteljska prijateljica britanske manekenke Madaly Davis (21). 

Manekenka se nedavno preselila iz Engleske u Australiju. U subotu navečer prisustvovala je slavlju u blizini Sydneyja. Oko 6.30 sati odlučila se popeti na popularnu liticu Diamond Bay kako bi s prijateljima vidjela zalazak sunca, prenosi Daily Mail

Popeli su se na liticu i preskočili ogradu kako bi sjedili na rubu mjesta popularnog za fotografiranje. Madalyn je zatim krenula napraviti selfie no, poskliznula se i pala s 30 metara visoke litice.

Nakon toga gubi joj se svaki trag. 

Njezina majka Rebecca Smith očajnički ju je htjela dobiti nakon što je shvatila da joj se Madalyn već duže vrijeme nije javila. Molila je prijatelje da joj pomognu u pronalasku.

- Je li itko vidio Maddy? Nisam je uspjela dobiti, molim vas da se javite ako ste sinoć bili s njom - objavila je na društvenoj mreži.

Spasioci su pretražili cijelo područje, a tijelo Madalyn pronađeno je u subotu oko 10.30 sati. 

U ponedjeljak ujutro njezina obitelj objavila je smrt voljene kćerke i zahvalila se svim prijateljima na izražavanju sućuti i lijepim riječima. 

- Ne znamo tko će otići u Australiju radi identifikacije tijela. Još nam je rano. Prošla su samo 24 sata od kako je naša Maddy umrla - rekli su ožalošćeni roditelji. 

Madalyn je samo mjesec dana prije smrti rekla svojim prijateljima kako se zabavlja kao nikad u životu i kako se ne namjerava vratiti u Britaniju. Na Instagram fotografiji s Tajlanda napisala je:

- Ne mogu vjerovati da već mjesec dana putujem! Nisam se okrenula prošlosti ni jednom, iako mi nedostaje stari posao. Jako sam uzbuđena zbog svoje budućnosti! 

 

 

Najčitaniji članci