Obavijesti

News

Komentari 0

Serijski pljačkaši ukrali tek 50 kuna u oružanoj pljački

Serijski pljačkaši ukrali tek 50 kuna u oružanoj pljački
1

Dvojica maskiranih i naoružanih pljačkaša koji su iz trgovineu Osijeku u četvrtak navečer ukrali 50 kuna, počinili su još devet sličnih krađa u Osijeku

VIDEO

Policija je utvrdila da su dvojica maskiranih muškaraca koji su u četvrtak kasno navečer upali u malenu trgovinu mješovite robe 'Gama' u Sljemenskoj ulici u Osijeku s namjerom da je opljačkaju, počinili još devet sličnih krađa na području Osijeka. Kod njih su pronašli dosta ukradenih stvari, računala, mobitela i pištolj. Uhićeni su zahvaljujući vlasnici (43) prodavaonice 'Gama' Blaženki Valentić i njenom suprugu Goranu koji je napadače iznenadio i istukao. Naime, 26-ogodišnjak iz Osijeka i 23-godišnjak iz Tenja zamaskirani su upali u trgovinu i od Blaženke zatražili novac. Ona je počela vrištati od straha pa su ispalili hitac iz plinskog pištolja da je ušutkaju.
- Šetao sam ulicom kada sam iz radnje začuo hitac i moju ženu kako vrišti. Utrčao sam u radnju i naletio na dvojicu pljačkaša koji su baš krenuli prema izlazu. Bio sam toliko ljut da nisam gledao ni tko su ni što su, ni gdje im je taj pištolj. Počeo sam udarati prvog koji mi je bio blizu. Drugi me je udario nogom pa sam počeo i njega tući. No, pošpricao mi je oči suzavcem pa su pobjegli - prepričao je svoj obračun s pljačkašima još uvijek šokirani Goran Valentić. Iako je strahovao da je ispaljeni hitac bio namijenjen njegovoj supruzi, ona je ipak ostala neozlijeđena. Policija je od supružnika Valentić uzela opise napadača koji su uspjeli ukrasti tek 50 kuna. Samo sat vremena nakon pokušaja oružane pljačke policija je nekoliko ulica dalje prepoznala i uhitila jednog pljačkaša, Osječanina (26). On je potom odao i svog suučesnika iz Tenja, pa je i on uhićen. Zbog pljačke samo 50 kuna čeka iz ozbiljna kazna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline

Radnici Varteksa točno u 6 sati počeli štrajk: Nova direktorica im nudi 50 eura da ne štrajkaju
NOVA ŠEFICA

Radnici Varteksa točno u 6 sati počeli štrajk: Nova direktorica im nudi 50 eura da ne štrajkaju

Prosječna neto plaća u Varteksu lani je iznosila 570 eura mjesečno. Nedavno je Dražen Dobiš iz Požege smijenjen iz uprave Varteksa...
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.