News

Komentari 1

Šestorica dilera drogu iz BiH prodavali kupcima u Metkoviću

Policija je uhitila šest muškaraca od 32 do 51 godine s područja Metkovića zbog sumnje za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Dovršeno je kriminalističko istraživanje naziva Hrid oko okolnosti nabave kokaina i marihuane te njene daljnje preprodaje kupcima na području Metkovića, priopćila je  PU dubrovačko-neretvanska. 

Uhićeno je šest muškaraca od 32 do 51 godine s područja Metkovića zbog sumnje za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

Njih se sumnjiči da su od studenog 2013. do veljače 2014.godine u Bosni i Hercegovini nabavili najmanje 3,5 kg marihuane i 1 kg kokaina, čija se vrijednost na ilegalnom tržištu procjenjuje na preko 800 tisuća kuna, te ih preprodavali konzumentima na području Metkovića. Pretragom stanova i prostorija koje koriste osumnjičeni pronađene su manje količine marihuane i kokaina, novac, rezani duhan, digitalna vaga, više mobitela i plinski revolver. 

Četvorica osumnjičenih su u subotu lipnja dovedeni pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske dok je protiv dvojice podnesena kaznena prijava  državnom odvjetništvu redovnim putem.

Najčitaniji članci