Obavijesti

News

Komentari 8

Sestra ubijene: Davio ju je pred kćeri, uperio joj pištolj u čelo

Sestra ubijene: Davio ju je pred kćeri, uperio joj pištolj u čelo
1

Sestra ubijene Hrvatice uvjerena je da je njen suprug planirao ubojstvo. Uvjerena je da bi jednako tragično skončala i da su ostali u Hrvatskoj jer ju je i ranije zlostavljao

VIDEO

Ubio sam svoju ženu!, rekao je na njemačkom Dragan K. policajcima koji su pozvonili na vrata stana njegove supruge u zgradi nasuprot općine u Ulici Rathautplatz 5 u Bad Schallerbachu.

Sarajka K. očajnički je pokušala dozvati pomoć dok ju je suprug ubadao kuhinjskim nožem.

Uspjela je pozvati broj Elene V., supruge svog poslodavca Dragana, vlasnika hotela Valentino u kojem je radila nepunih godinu dana. U međuvremenu su na vrata stana pozvonili policajci i vrata im je otvorio ubojica.

Par se bio razvodio i postupak je bio u tijeku pred sudom u Ivanić Gradu, a razvod je zatražio upravo on. Njihovo dvoje djece od 13 i 18 godina sada su ostali i bez majke koja je prije godinu dana otišla raditi u Austriju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Liječio se od depresije? Dragan je htio razvod, a onda ju je ubio
Liječio se od depresije? Dragan je htio razvod, a onda ju je ubio

'On bi nju ubio i u Hrvatskoj'

- Ja ću u petak u tri sata ići na policiju i reći kako je on zlostavljao moju sestru još u Hrvatskoj. Davio ju je pred kćeri, što su one i prijavile policiji. Bio joj je i uperio pištolj u čelo. Moja sestra je teško živjela. Nas je istjerao iz njihove kuće. Sigurna sam da je on ovo planirao jer nitko nije znao da će doći. Točno je da nisam htjela da dođe u moju kuću. On bi nju ubio i u Hrvatskoj. Ali kad se ta tragedija već dogodila, dobro je što će mu se suditi u Austriji jer su ovdje zakoni malo drugačiji - rekla je za Jutarnji list sestra ubijene Sare K., koja živi u Grieskirchenu, koji je oko sedam kilometara udaljen od mjesta gdje je oko godinu dana živjela njezina okrutno ubijena sestra.

Htjela razvod? Došao u posjet ženi i izbo je kuhinjskim nožem
Htjela razvod? Došao u posjet ženi i izbo je kuhinjskim nožem

'U 25 godina nisam imao boljeg radnika'

- Reći ću vam samo da u 25 godina, koliko u ovom malom mjestu živim i radim, nisam imao boljeg radnika. Ona je došla sa sestrom i pitala za posao i ostavila podatke. Kad se ukazala potreba za pomoćnom radnicom u kuhinji, pozvao sam je i ni jednog trenutka nisam požalio što sam je zaposlio. Radila je u kuhinji, spremala sobe, pomagala mojoj supruzi oko pripreme doručka. Mi smo bili kao jedna obitelj -  Dragan Valentić, vlasnik hotela Valentino u kojem je radila Sara K.

- U nedjelju popodne svi smo bili na ručku jer je moj sin slavio 16. rođendan, a ona je nakon toga ostala raditi do 22 sata. Kad je završila s poslom, krenula je kući. On je prišao iza leđa i zazvao je: ‘Sara! Sara!’. Pitala ga je: ‘Otkud ti?’. Rekao je da je doveo neko dijete. Ostala je sama s njim i najvjerojatnije ga je pustila u stan i izbila je nakon toga svađa - prepričao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović