Obavijesti

News

Komentari 23

Šibenski vatrogasci: Krenuli smo na ispraćaj dubrovačkom kolegi, a onda je stigla dojava...

Šibenski vatrogasci: Krenuli smo na ispraćaj dubrovačkom kolegi, a onda je stigla dojava...

Pripadnici DVD-a Šibenik krenuli su danas na ispraćaj dubrovačkom kolegi Goranu Komlencu kada je stigla dojava o požaru

Šibenski vatrogasci danas oko podneva dobili su dojavu da gori na jadranskoj magistrali. Riječ je bila o dva požara koji su se tijekom dana spojili u jedan veliki. Borba s vatrom bila je duga i mukotrpna, a požar je na kraju pod kontrolom. Vatrogascce sada čeka duga noć koju će provesti pazeći na požarište kako se vatra slučajno ne bi ponovno razbuktala.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar kod Šibenika

Pokretanje videa ...

Vatrogasci DVD-a Šibenik u trenutku izbijanja požara bili su na putu za Dubrovnik gdje se danas održao posljednji ispraćaj njihovog kolege, dubrovačkog vatrogasca Gorana Komlenca, koji je poginuo braneći kuće od požara u Zatonu Dubrovačkom.

- Dan koji ne ostaje u lijepom sjećanju. Po dogovoru u 12 sati kombijem za Dubrovnik na posljednji ispraćaj kolege trebalo je krenuti naših 6 vatrogasaca međutim nekoliko minuta prije 12 sati zaprimljena je dojava o dva požara otvorenog prostora udaljenih svega 500-ak metara te su za Dubrovnik kombijem nastavila 3 vatrogasca - napisali su iz DVD-a Šibenik na Facebooku.

- Već u 12:01 prvo vozilo je krenulo na teren, a tri vozila i devet ljudi je na terenu provelo cijeli dan - napisali su i dodali:

- Gorane neka ti je vječna slava i hvala!