Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Silovao i oteo svoju pastorku, prvo dijete rodila s 15 godina

Rosalyn je sa svojih 13 godina pobacila, a očuh ju je natjerao da fetus baci u WC školjku i pusti vodu. Tvrdi da je njezina majka sve znala o zlostavljanju i naposljetku je prekinula s Henrijem

Foto: Screenshot/youtube
4 komentara

Henri Michelle Pietre (63) dobio je nadimak 'novi Fritzl' nakon što je u javnost procurila priča o silovanju svoje pokćerke Rosalyn McGinnis (34). Počeo je kada je imala tek 10 godina. Danas je otac njezino osmero djece. 

Rosalyn je sa svojih 13 godina pobacila, a očuh ju je natjerao da fetus baci u WC školjku i pusti vodu. Tvrdi da je njezina majka sve znala o zlostavljanju i naposljetku je prekinula s Henrijem, no on je uspio oteti tada još djevojčicu Rosalyn iz škole 1997. godine. Otišli su u Meksiko. 

Foto: Screenshot/youtube

Svoje prvo dijete rodila je s 15 godina i to u kombiju. Njezin očuh, i otac njezine djece, sav je novac trošio na alkohol i droge. Ostavio bi ju bez novčića i morala je prositi kako bi imala što za jesti. Često ju je znao tuči, najviše bocama pive i palicom za bejzbol. 

Henri je sve optužbe odbacio. Kaže da je 99 posto toga laž. 

- Nikad nisam silovao svoje dijete. Vodio sam ljubav sa svojom ženom - rekao je, javlja Daily Mail. Njih je 'oženio' njihov sin (15) godinama kasnije. 

Foto: Screenshot/youtube

Rosalyn se ipak uspjela spasiti od svog očuha. U Meksiku je upoznala jedan par koji je bio sumnjičav prema Henriju. Kada je slučajno otkrio koliko zapravo ima godina, počeli su se brinuti za obitelj, a kada su shvatili koliko su djeca pothranjena, Rosalyn su ponudili sklonište. Zajedno s djecom je došla u njihov dom. 

Par joj je pomogao da se vrati u SAD, a kad je Henri pokušao prijeći granicu - uhitili su ga. Od 2017. je zatvoren. 

Foto: Screenshot/youtube

Zbog svega što je radio svojoj pokćerki, javnost ga je prozvala 'novim Fritzlom'. Podsjetimo, Josef Fritzl je desetljećima držao kćer zatočenu u podrumu. Supruzi i policiji rekao je da je pobjegla od doma. Nakon 24 godine su vlasti napokon pronašle Elizabeth, zajedno s troje djece koje je imala s Josefom. 

Možda vas zanima i ovo:
Message