Obavijesti

Promo sadržaj

Silvijina priča o mršavljenju koju morate pročitati!

Silvijina priča o mršavljenju koju morate  pročitati!
3

Pročitajte i saznajte gdje možete dobiti test mogućnosti mršavljenja i savjete od nutricionista

VIDEO

„Smršavila sam 14 kilograma. Izgledam odlično i osjećam se puno bolje. Stara odjeća mi više ne pristaje, jer umjesto konfekcijskog broja 44 sada nosim 38,“ kaže Silvija, trgovačka zastupnica, o svom iskustvu mršavljenja.

Kakva su bila vaša prijašnja iskustva s gubitkom težine?

- Mislim da ne postoji dijeta koju nisam iskušala. Ispočetka, kao i većina ljudi, jedem manje. Iskušala sam također i dijetu s jajima i mučila samu sebe jer sam izbjegavala meso i slatkiše. Na kraju mi to ipak nije pomoglo da se riješim viška kilograma. Nastavila sam tražiti savršeno rješenje…

Što vas je sada motiviralo da smršavite?

- Dosadila mi je moja prekomjerna tjelesna težina i osjećaj težine nakon svakog obroka. Željela sam započeti nov i lijep život!

Zašto ste odabrali baš stokholmsku dijetu?

- Na internetu sam dosta čitala o stockholmskoj dijeti, no nisam obraćala pažnju na sve to. Na jednom sam događaju spomenula mršavljenje pa smo počeli razgovarati o toj dijeti. Čula sam dobre povratne informacije pa sam odlučila i sama probati dijetu. Prije nego što sam započela s dijetom, nadahnula me jedna djevojka koja je već bila na dijeti i ostvarila odlične rezultate. Čula sam frazu koja sam zapamtila: „Uživala sam gledati druge kako jedu bez uživanja i bez prestanka!“ To me je motiviralo da i sama probam dijetu. 

Je li bilo teško slijediti pravila dijete?

- Nije teško pridržavati se dijete. Sve je bilo kako sam i očekivala: nisam osjećala glad i gubila sam kilograme. Prve sam rezultate vidjela već u prvom tjednu. Bili su fantastični. Zadovoljna sam svojim izgledom i onim što vidim u zrcalu. Odjeća mi je postala široka te umjesto konfekcijskog broja 44 sada nosim 38. Izgubila sam 14 kilograma i osjećam se odlično. Štoviše, sada pripremam ukusnu i zdravu hranu u kojoj uživa i moja obitelj.

Biste li drugima preporučili stokholmsku dijetu? 

- Probajte! Zaljubite se ponovno u sebe i svoje tijelo! S ovom ćete dijetom procvjetati! Ne odgađajte i odmah naručite svoj plan stockholmske dijete!

Nemojte si lagati i uvjeravati se da će se stvari promijeniti same od sebe! Već sada napravite prvi korak prema predivnom tijelu! Samo danas! Prijavite se za modernu metodu mršavljenja uz popust od 80 %.

Kliknite ovdje – StockholmDiet.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura