Obavijesti

News

Komentari 6

Sin je satima mlatio majku: 'Mislila sam da ću umrijeti'

Sin je satima mlatio majku: 'Mislila sam da ću umrijeti'

Bešćutni sin, Sean Wilson, čak je i snimao zlostavljanje majke. Snimao je kako je šamara, udara i guši. Osmosatno maltretiranje je stalo tek kad je Wilson zaspao, a majka Helen je uspjela pobjeći i pozvati policiju

Nažalost, ljudi misle da se obiteljsko nasilje događa samo u vezama i brakovima. Voljela sam svog sina i nikad nisam mislila da će me ovako povrijediti. Nikad mu neću oprostiti, rekla je Helen.

Njegovi bijesni ispadi traju godinama, pa čak i zbog najmanje sitnice.

- Stalno sam si govorila da će napadi bijesa prestati kad odraste,  ali kako je odrastao, ništa se nije mijenjalo. Bio je sve agresivniji. Sean bi me ugrizao, pljuvao i dobacivao mi. Bilo je toliko loše da sam ga, kad je imao tri godine, poslao na sate kontrole bijesa - rekla je majka.

Župan Tomašević pravomoćno osuđen za nasilje nad ženom. Svejedno, ne mora ići u zatvor
Župan Tomašević pravomoćno osuđen za nasilje nad ženom. Svejedno, ne mora ići u zatvor

2016. godine tada 17-godišnji Wilson iz Londona imao je djevojku - koja je također trpjela njegove ispade bijesa.

Došla je kod Wilson i njegove majke na vikend, ali brzo je izbila svađa.

- Čula sam kako se svađaju u dnevnoj sobi. Dotrčala sam u sobu i stala između njih kako bi ih razdvojila i smirila. Odjednom me Sean bacio preko stolića i udarila sam glavom u kut - lice mi je bilo crno od modrica. Policajci su uhitili Wilsona, a ja sam osjetila bol u ruci, pogledala sam, slijevala se krv - prisjeća se majka.

Nekad ga nokautirao Mirko: On optužen za nasilje nad ženom
Nekad ga nokautirao Mirko: On optužen za nasilje nad ženom

Policajac joj je rekao da ju je Wilson izbo kuhinjskim nožem. Nakon svih tih godina ipak nije očekivala da će joj fizički nauditi do te mjere. U srpnju 2018. Wilson se izjasnio krivim za jednu od točaka optužnice, pa mu je sud odredio zatvor od četiri godine.

- Nisam mogla prestati misliti o tome kako je moj sin u zatvoru zbog mene. Unatoč svemu što je učinio, volim ga.

Wilson je pušten iz zatvora 2020, nakon što je odslužio dvije godine. 

- Vratio se kući i činio kao druga osoba. Ponašao se smireno i pristojno - rekla je Helen. No samo tjedan dana kasnije dok su večerali, zamolio ju je za vilicu.

- Vilice su bile blizu pa sam ga pitala zašto sam ne ode po nju. Kako je gunđao, otišla sam mu po viilicu. Otvorila sam ladicu, a Wilson me udario šakom u glavu i pala na pod. Nastavio me šamarati, pa uzeo noževe optužujući me da sam ja kriva što je bio u zatvoru - prepričava majka koja je mislila da će umrijeti.

VIDEO Usred bijela dana slijedio je prolaznicu, a onda je srušio na ulici i seksualno napastovao
VIDEO Usred bijela dana slijedio je prolaznicu, a onda je srušio na ulici i seksualno napastovao

Mučna kalvarija je stala tek oko pet sati ujutro - kad je ušao u Heleninu spavaću sobu i zaspao.

Započela je kopati po ladicama kuće u potrazi za ključevima, ali shvatila je da ju je Sean zaključao. Ujedno je isključio fiksnu mrežu, izvadio baterije i sakrio mobitel.

- Shvatila sam da je sve ovo planirao. Nakon kopanja po kući, napokon sam našla ključ stražnjih vrata i otišla u vrt gdje sam našla mobitel u grmlju i nazvala policiju. Sve me boljelo, ali više me zaboljelo to što mi je to učinio vlastiti sin - zaključila je Helen.

U prosincu 2020. godine, Wilson (23) iz Eritha u Londonu izjasnio se krivim.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...