News

Komentari 17

Skoblar odjurio u autu kad su ga pitali zašto je napao tri žene

Skoblar odjurio u autu kad su ga pitali zašto je napao tri žene

Jedna od žena koju je napao je invalid i onkološki pacijent. Samo je nagazio papučicu gasa i odjurio. Zadarska policija je Skoblara kazneno prijavila nakon incidenta

Ne želim imati posla s novinarima. Kratko nam je u ponedjeljak, vičući iz auta, odgovorio bivši slavni nogometaš Josip Skoblar (79). Pronašli smo ga ispred njegova imanja uz samo more u Privlaci kraj Zadra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije želio odgovoriti na pitanje zašto je napao tri žene i dijete koji su se parkirali blizu njegove kuće kako bi se okupali u moru. Jedna od žena koju je napao je invalid i onkološki pacijent. Samo je nagazio papučicu gasa i odjurio. Zadarska policija je Skoblara kazneno prijavila nakon incidenta. Skoblar je mahao krampom oko žena, a majku djeteta uhvatio za vrat i ozlijedio joj nogu.

- Policija je provela kriminalističko istraživanje nakon što je 43-godišnjakinja prijavila incident od 13. lipnja u Privlaci oko 11.30 sati. Kriminalistička obrada utvrdila je osnovanu sumnju da je 79-godišnjak počinio prijetnju. Slijedi kaznena prijava – rekla nam je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske Policijske uprave. Podsjećamo, u subotu ujutro tri žene i dijete iz Zagreba otišli su na more u Privlaku. Parkirali su na rubu slijepe ulice, a onda ih je verbalno i fizički napao Josip Skoblar. Njegova kći se ispričala zbog incidenta.

Josip Skoblar je jedini Hrvat koji je dobio Zlatnu kopačku, nagradu za najboljeg strijelca Europe. Član je Marseilleove Kuće slavnih i igrao je u polufinalu Svjetskog prvenstva 1962. godine. Inozemnu karijeru (igrao je za Hannover 96 i Olympique de Marseille) okončao je 1975. godine.

Najčitaniji članci