Obavijesti

News

Komentari 159

Škoro objavio liječnički nalaz o svom stanju: 'Odgovoran sam!'

Škoro objavio liječnički nalaz o svom stanju: 'Odgovoran sam!'
1

Škoro je prije točno godinu dana bio podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Danas kaže kako se osjeća dobro i objavljuje nalaz liječnika

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro objavio na Facebooku je nalaz iz KB-a Merkur nakon kontrole. Kaže kako se oporavio od operacije na srcu koja je obavljena prije točno godinu dana.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Zahvaljujem i ovom prigodom svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brinulo o meni. Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj.

Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku - što će nam bolestan predsjednik?

Ovo su ozbiljna vremena. Tko bi dao ovlasti komedijašu Škori
Ovo su ozbiljna vremena. Tko bi dao ovlasti komedijašu Škori

Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB Merkur u Zagrebu, te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat. Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu, iako ni to nemam obvezu učiniti.

Nadam se da ce mi se neovisni mediji pridružiti u pozivu da isto dobijemo i od drugih predsjedničkih kandidata, a onda nek narod odluči.