News

Komentari 159

Škoro objavio liječnički nalaz o svom stanju: 'Odgovoran sam!'

Škoro objavio liječnički nalaz o svom stanju: 'Odgovoran sam!'

Škoro je prije točno godinu dana bio podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Danas kaže kako se osjeća dobro i objavljuje nalaz liječnika

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro objavio na Facebooku je nalaz iz KB-a Merkur nakon kontrole. Kaže kako se oporavio od operacije na srcu koja je obavljena prije točno godinu dana.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Zahvaljujem i ovom prigodom svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brinulo o meni. Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj.

Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku - što će nam bolestan predsjednik?

Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB Merkur u Zagrebu, te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat. Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu, iako ni to nemam obvezu učiniti.

Nadam se da ce mi se neovisni mediji pridružiti u pozivu da isto dobijemo i od drugih predsjedničkih kandidata, a onda nek narod odluči.

Najčitaniji članci