Obavijesti

News

Komentari 70

Skratili mu penis 4 centimetra, dobio 45 milijuna kuna odštetu

SAD: Nakon prometne nesreće vojnik Matthew Wall (27) probudio se u bolnici s 4 centimetra kraćim penisom. Tužio je krivce za nesreću te dobio veliku odštetu...

VIDEO

Američki vojnik Matthew Wall (27) 2007. godine bio je stacioniran na nuklearnoj podmornici u San Diegu. Krajem kolovoza na svom Harley-Davidsonu vozio se na posao u bazu. Odjednom se ispred njega stvorio autobus. Wall nije mogao izbjeći sudar. Prizor je bio stravičan. Wall je ostao prikliješten između upravljača na motociklu i sjedala. Puknula mu je stidna kost. Hitno su ga prebacili u bolnicu i operirali ga. Kad se Matthew probudio, nije mogao doći sebi. Penis mu je bio kraći za četiri centimetra.

- Osim stidne kosti, zbog udara mu se zdrobio penis te su mu se oštetili živčani završeci i arterija. Liječnici su mu operirali spolovilo i uspjeli ga rekonstruirati, ali bilo je znatno kraće nego prije nesreće - rekao je njegov odvjetnik Nicholas Rowley.

Wallu se nakon izlaska iz bolnice život iz korijena promijenio. Iako se nedugo prije nesreće oženio, supruga ga je ostavila nakon tragedije, zbog čega je proživljavao traume.

- Ove ozljede ozbiljno su utjecale na intimne veze mog klijenta i narušile njegovo samopouzdanje. Nakon ozljede je ostao i bez posla u mornarici. Kako bi započeo novi život, Wall se preselio u susjednu državu, Južnu Karolinu. No najviše ga je pogodilo to što zbog teške ozljede penisa možda nikada neće moći imati djecu - objasnio je odvjetnik Rowley razloge zašto je Wall, nakon četiri godine razmišljanja, odlučio tužiti krivce za nesreću. To je kompanija Group 1 Automotive, u čijem je vlasništvu autobus koji je skrivio nesreću jer je vozač prije sudara s Wallom neoprezno skrenuo. Tužio ih je zbog pretrpljene boli, kao i zbog gubitka prihoda i plaćanja velikih bolničkih troškova.

Njegov odvjetnik tvrdi da vozač autobusa nije imao legalnu dozvolu za boravak u SAD-u. Tvrdi da je vozio s nevažećom vozačkom dozvolom te da nikada nije imao položenu kategoriju za vožnju autobusa.

Suđenje u američkom gradu El Cajonu trajalo je dva tjedna. Porota je presudila u Wallovu korist. Dodijelili su mu čak 7,5 milijuna dolara odštete (45 milijuna kuna).

Zbog astronomske odštete američki su mediji Wallov penis nazvali najskupljim spolovilom u povijesti. U petak nakon presude oglasili su se i odvjetnici vlasnika autobusa koji su najavili žalbu. No drugih komentara nisu imali. Wall je zadovoljan odštetom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu