Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
126 komentara

Šlampavi 'pauk' iz Rijeke: 'Ups, pao nam je auto. Ups, evo opet'

Ma skroz su ga razbili. Da stvar bude bolja, nakon što im je pao, zalijepili su mu kaznu na staklo. Mislim da je netko zvao policiju. Oni su tamo stajali i čekali da dođe drugi pauk, ispričao nam je čitatelj

Foto: snimio čitatelj 24sata
126 komentara

Gledam s prozora i ne vjerujem. Pa kakvi su to majstori, priča nam čitatelj koji je u ponedjeljak poslijepodne imao pravi show pred prozorom u Rijeci. U glavnim ulogama bili su djelatnici 'pauka' i jedan tvrdoglavi Smart koji se nije dao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Teško je opisati što su ljudi radili pa je možda bolje da pogledate sami. Ako ste vlasnik spomenutog auta naša sućut. Za vas bi to mogao biti uznemirujući sadržaj. 

Ili snimka uz koju biste mogli dobiti kakvu takvu zadovoljštinu jer, ako dokažete da su vam djelatnici 'pauka' oštetili automobil prilikom podizanja, naplatit ćete se od njihovog osiguranja.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokušali su podići Smarta ali on im je pao ravno na - nos!

- Ma skroz su ga razbili. Da stvar bude bolja, nakon što im je pao, zalijepili su mu kaznu na staklo. Mislim da je netko zvao policiju. Oni su tamo stajali i čekali da dođe drugi pauk. Ma strašno, kakvi su to genijalci. Evo, ne mogu se prestati smijati, ha, ha, ha. Samo, mislim da vlasniku automobila neće biti smiješno - dodaje naš čitatelj.

Foto: čitatelj 24sata

Nakon što smo dobili video, objavila ga je i Facebook stranica 'Prometne zgode i nezgode'.

Pauk u problemima

Problemi večeras u Ružićevoj u Rijeci :(

Objavljuje Prometne zgode i nezgode u Ponedjeljak, 21. listopada 2019.

Iz riječke policije o cijelom slučaju oglasili su se tek u utorak ujutro.

- Prilikom premještanja nepropisno parkiranog vozila u ponedjeljak oko 18.30 u Ružičevoj ulici došlo je do njegovog oštećenja pri čemu je na njemu razbijeno vjetrobransko staklo i panoramski krov. Vozač iz Ukrajine nije se znao izjasniti o visini materijalne štete te će ona biti procijenjena naknadno. Kako u ovom događaju nema izravne namjere tj. radi se o spletu nesretnih okolnosti, tako nema ni kaznenog djela, a štetu će, kako to obično biva, najvjerojatnije pokriti osiguranje nadležne firme - pojašnjavaju iz PU primorsko goranske.

Foto: čitatelj 24sata

Foto: čitatelj 24sata

Foto: čitatelj 24sata

Foto: čitatelj 24sata

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message