Obavijesti

News

Komentari 609

Sletio je automobilom u kanal: "Spasio me Gospin medaljon"

Sletio je automobilom u kanal: "Spasio me Gospin medaljon"
4

SREĆA: Milan Todić (57) iz Preloga sletio je u kanal i u posljednji tren isplivao iz automobila. Uspio je zgrabiti novčanik s dokumentima. Nasreću, nije ozlijeđen

VIDEO

Sreća da se bočno staklo na vozačevu mjestu razbilo pa sam uspio isplivati. Mokar do kože uputio sam se kući pješice, rekao nam je Milan Todić (57) iz Preloga.

On se prošle srijede, malo nakon šest sati ujutro, sa svojim Fiat Puntom uputio na posao u Varaždin. No mali trenutak nepažnje bio je dovoljan da automobilom zahvati cestovnu bankinu. Auto je odbačen na suprotnu stranu, direktno na nasip, a onda se skotrljao u opasan derivacijski kanal koji se nalazi između Otoka i Orehovice. 

Milan je prošao bez ozljeda, a jedino što je iz automobila uspio uzeti je novčanik sa svim dokumentima.

- Naglo sam reagirao. Automobil se odbio na drugu stranu. U sekundi se našao u kanalu i počeo tonuti. Tog dana sam se rodio po drugi put. Spasila me Blažena Djevica Marija čiji medaljon već godinama nosim u novčaniku - govori Milan.

Ronioci JVP-a grada Čakovca prekjučer su njegov Fiat pronašli na dubini od pet metara i uspješno ga izvukli na obalu uz pomoć kolega. Todić je u kanal sletio 1. listopada, a Milanova supruga je Fiat star 13 godina registrirala dan prije nesreće. Zeleni Fiat, koji je dan prije imao tehnički pregled, najvjerojatnije će otići u prijevremenu mirovinu.

- Neke dijelove ćemo iskoristiti, a automobil će na otpad - rekao nam je Milan.

Divio se i ribicama koje su zalutale u auto. Kaže da će i dalje nositi Gospin medaljon uza se jer je siguran da ga je upravo ona spasila od sigurne smrti u opasnom kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 609
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature