News

Komentari 10

Slovencu ugasili Renault koji se zapalio na crpki

Slovencu ugasili Renault koji se zapalio na crpki

S.B. i njegov prijatelj vraćali su se iz Austrije. Na benzinskoj su vidjeli zapaljeni auto i istog trena su ga krenuli gasiti. Slovenac je samo blijedo gledao

Čovjek je u šoku gledao svoj auto iz kojeg je sukljao gusti dim. Uspio je promumljati da je htio na benziskoj crpki natočiti gorivo kad se iz Meganea počelo dimiti. Ključem nije uspio ugasiti motor, pa smo prijatelji i ja počupali sve kablove. Mašinu, iz koje se dimilo, gasili smo svime što nam je došlo pod ruku - priča naš čitatelj S.B. iz Novog Marofa. On se u petak navečer vraćao iz Austrije. Nedaleko graničnog prijelaza Macelj u Sloveniji stao je na benzinskoj crpki i bez razmišljanja pomogao ugasiti auto iz kojeg se počelo dimiti. Slovenac je stajao sa strane i blijedo gledao kako mu gase njegov novi Renault Megane. Čitatelja i njegove kolege u akciji gašenja snimio je njihov prijatelj.
- Radnici benzinske pobjegli su u dućan jer su se bojali da Megan ne eksplodira. Uspjeli smo ugasiti Renault. Slovenac je nazvao svoj servis, a mi smo produžili dalje za Hrvatsku jer nam se žurilo - ispričao je S.B.

Najčitaniji članci