Obavijesti

News

Komentari 97

Slučaj Tolušić: Svi ministri vole nositi špic-papak, to je u modi!

Slučaj Tolušić: Svi ministri vole nositi špic-papak, to je u modi!
1

CSI 24 Pažljiva analiza vodi do šokantnog zaključka: svi članovi Vlade nose špic! Tu nema frakcija ni struja, HDZ i partneri slijede istu liniju

VIDEO

Da je ministar Tolušić jednom, ali samo jednom, obuo cipele zaobljene na vrhu, teško bi iz ove afere izašao neozlijeđen. Ali on se fanatično držao cipela zapiljenog vrha, tzv. špičoka. I to ga je spasilo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:23

Nikad ni jedna cipela nije tako spasila jednu karijeru! No pažljivija modna analiza vodi nas prema šokantnom zaključku - svi ministri u Vladi, pa i sam premijer, opsjednuti su špicom. Ni jedan među njima ne preferira cipele sa zaobljenim vrhom. Do sad smo znali da je to moderno, ali od utorka znamo i da je to mudro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Kolinda o fotomontaži: To je dno dna, ne treba se tim baviti
Kolinda o fotomontaži: To je dno dna, ne treba se tim baviti

To je, naravno, još jedan dokaz o jedinstvu Vlade i vladajuće stranke. Cipele, inače, nisu politički neutralne. Tomislav Karamarko nakon jedne stranačke klauzure zabranio je nošenje štikli. Prvog sljedećeg jutra Martina Dalić u Sabor je došla - u štiklama!

Mozgalica za SOA-u: Spoji ministra s njegovim cipelama (fotografija 1) 

Drugog je jutra, međutim, dobila cipelu. Milan Bandić je svojedobno po Viru naganjao janjce u špic papak cipelama. Dobar analitičar već je tad mogao vidjeti da Bandić puca na vladu, jer u nju možete ući bez mozga, ali ne i bez špic cipela.

Cipele kakve su na montiranom Tolušiću su zaobljene s gumenim đonom te, kako kaže modni kritičar Borut Mihalić, više “casual”.

'Zaobiđen je zakon, tražit ću očitovanje DORH-a i SOA-e'
'Zaobiđen je zakon, tražit ću očitovanje DORH-a i SOA-e'

- Takve cipele bi nosio neki ‘dandy’, frajer, ali naši ministri odijevaju se tradicionalno. Oni nose klasične poslovne cipele s izduženijim vrhom. Takve oxfordice ili Derby cipele su u modi još od 19. stoljeća. Zdravko Marić nosi najmodernije. Naši ministri su u trendu i donekle prate modu, no ništa više od toga - ističe Mihalić. Istog mišljenja je i stilist Neven Ciganović.

Mozgalica za SOA-u: Spoji ministra s njegovim cipelama (fotografija 2) 

- Skoro svi nose klasične oxfordice na vezanje, no svi se radije odlučuju za špic papak stil nego za patkasti vrh. Osim što takve cipele djeluju elegantno, vrlo su praktične i kad nekom imate potrebu puknuti nogu u guzu... Uz njih je jednostavnije i neprimjetno ‘trknuti’ kolegu do sebe kako bi bez riječi prokomentirali što sugovornik trabunja. Ako bismo po cipelama sudili našim ministrima, čak bismo i pomislili da možda znaju što rade - smatra Ciganović.

 

Sporna fotomontaža u srijedu je zaokupila i zastupnike HDZ-a Josipa Đakića te Miru Kovača. Snimljeni su kako u Saboru pomno proučavaju fotomontažu. Đakić nije htio otkriti što su uočili na montiranim fotografijama.

Zagreb, 23.01.2019 - Sabor raspravlja  o konacnom prijedlogu zakona o podacima i informacijama u zdravstvu

- Dok traje službena istraga, ne mogu ništa komentirati - kazao nam je Đakić.

Zastupnik Kovač nije odgovarao na pozive.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina