News

Komentari 15

Dva puta u dva dana završili u bolnici: Šmrkali lošu drogu pa svi redom popadali u nesvijest

Dva puta u dva dana završili u bolnici: Šmrkali lošu drogu pa svi redom popadali u nesvijest

Naime, 20-godišnjakinju se sumnjiči da je 28. studenog poslijepodne na području grada Zadra omogućila 28-godišnjaku konzumiranje sintetičke droge amfetamin takozvani speed od čega mu je pozlilo

Zadarski policajci su  proveli kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'omogućavanje trošenja droga'.

Do nje su došli nakon krim istraživanja nad 49-godišnjakom koji je  u svojem autu u šumi dopustio mladima da se drogiraju njegovim speedom 29. studenog, pola sata iza ponoći. Svima je pozlilo od loše droge i završili su u bolnici. A policija je otkrila da im to nije bilo prvi put. Dan ranije napravili su istu stvar, popadali u nesvijest i završili u bolnici.

 - Naime, 20-godišnjakinju se sumnjiči da je 28. studenog poslijepodne na području grada Zadra omogućila 28-godišnjaku konzumiranje sintetičke droge amfetamin takozvani speed od čega mu je pozlilo. Nešto kasnije, omogućila je trošenje iste droge  21-godišnjakinji i 49-godišnjaku, uslijed čega im je pozlilo i izgubili su svijest te im je pružena pomoć u Općoj bolnici Zadar - kaže Ivana Grbin, policijska glasnogovornica u Zadru.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 20-godišnjakinje je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kazneno djelo omogućavanje trošenja droga.

Najčitaniji članci