Obavijesti

News

Komentari 87

Snijeg pao i u Zagrebu: Čisti ga čak 150 ekipa Zimske službe

Snijeg pao i u Zagrebu: Čisti ga čak 150 ekipa Zimske službe
8

Solju i sipinom posipavaju sve glavne prometnice, mostove, nadvožnjake, prilaze javnim institucijama... Na raspolaganju im je 18.000 tona soli i 2500 tona sipine

VIDEO

Sto i pedeset ekipa Zimske službe Zagrebačkih cesta prije 10 sati izašle su na teren kako bi posipale solju i sipinom sve glavne prometnice, mostove, nadvožnjake, prilaze javnim institucijama, linije javnog gradskog prijevoza i brdske linije, a na raspolaganju im je 18.000 tona soli i 2500 tona sipine, doznaje se u četvrtak u Zagrebačkim cestama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:23

Pet ekipa Zimske službe je na Sljemenu, gdje čiste i posipavaju Sljemensku cestu, a riječ je o pojačanom broju ekipa zbog "Snježne kraljice". Sljemenska cesta je zasad prohodna i napravit ćemo sve da takva i ostane, izjavio je Hini glasnogovornik Zagrebačkih cesta Vlado Suša.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mala zimska služba čisti pločnike, tramvajska i autobusna stajališta, gradske stube i šetnice u parkovima. Ekipe Zagrebparkinga čiste parkirališta koja se naplaćuju.  

Suša je pozvao Zagrepčane da čiste snijeg ispred svojih zgrada i kuća, te poslovnih prostora i na parkiralištima zgrada.

Glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić Hini je izjavio da su svi tramvajski i autobusni koridori prohodni, vozi se bez poteškoća, a u pripravnosti su i ZET-ove ekipe Zimske službe. 

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) u vremenskoj prognozi za Zagreb i okolicu danas prognozira djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Prijepodne i sredinom dana na širem području grada mjestimice slab snijeg. Najviša dnevna temperatura u Zagrebu i okolici bit će od 1 do 3 Celzijeva stupnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a