Obavijesti

News

Komentari 59

Snimka incidenta na nastupu klape Tramuntane: 'Iščupali su im kablove. Bilo i naguravanja'

Snimka incidenta na nastupu klape Tramuntane: 'Iščupali su im kablove. Bilo i naguravanja'

Vidio sam da su izašli iz obližnje kuće, muž, žena i mislim njihov sin. Nakon što su im počupali kablove, posvađali su se i naguravali, dodaje čitatelj. Turistička zajednica i policija potvrdli su nam incident

VIDEO

Usred nastupa došli su im iza pozornice i počupali kablove, ispričao nam je čitatelj o incidentu na manifestaciji '(Sr)etno Selce', u organizaciji grada Crikvenice i turističke zajednice.

Pogledajte snimku

Pokretanje videa...

tramuntana 02:20

Vidio sam da su izašli iz obližnje kuće, muž, žena i mislim njihov sin. Nakon što su im počupali kablove, posvađali su se i naguravali, dodaje čitatelj.

Pokušali smo saznati više od samih izvođača, ali iz Klape Tramuntana rekli su nam kako je sve bilo OK i da je njihov nastup prošao bez ikakvih problema.

U turističkoj zajednici potvrdili su nam da je bio manji incident. Rekli su nam da se lokalni čovjek napio i počeo vrijeđati članove benda i da su zaštitari brzo stigli i spriječili veći incident. 

- Bend je napravio malu pauzu i brzo nakon toga nastavio je svirati - rekli su nam iz turističke zajednice grada Crikvenice o napadu na bend.

I policija nam je potvrdila da je dobila dojavu o tome iza ponoći. Izašli su na teren jer je čovjek radio probleme. Pozvali su ljude da to prijave i još čekaju prijavu pa će po tome eventualno postupati.

(Sr)etno Selce najveća je selačka manifestacija koja povezuje narodne običaje, gastronomiju, kulturno-umjetničko stvaralaštvo i zabavu za sve generacije. izvorne običaje, autohtone proizvode, tradicijski izričaj i ljepotu kulturno-povijesne baštine, a ove subote slavila je jubilarno deseto izdanje.

POGLEDAJTE SNIMKU: 


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.