News

Komentari 253

SNIMKA Nisu znali da mikrofon radi: 'Ovo smo jako loše izveli. Okrenuli smo sve protiv sebe...'

SNIMKA Nisu znali da mikrofon radi: 'Ovo smo jako loše izveli. Okrenuli smo sve protiv sebe...'

Nikoli Grmoji i Mariji Selak Raspudić ostali su upaljeni mikrofoni i tijekom prijenosa uživo na Saborskoj TV čuo se njihov razgovor

Završetak jesenskog zasjedanja u Saboru obilježio je totalni kaos na sjednici. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković saborskim je zastupnicima podijelio niz opomena, a mnogi su dobili zabranu govora.

Posebno je burno bilo među zastupnicima Mosta, koji su se sukobili sa SDP-ovim Peđom Grbinom. Pale su i neke teške riječi, a Sabina Glasovac je pokušavala nešto objasniti Raspudiću.

Pogledajte video: Cirkus u Saboru

No, Nikoli Grmoji i Mariji Selak Raspudić ostali su upaljeni mikrofoni i tijekom prijenosa uživo na Saborskoj TV i čuo se njihov razgovor, a očito nisu znali da su im mikrofoni ostali uključeni i da se može čuti što govore.

- Ovo smo jako loše napravili, okrenuli smo sve kontra sebe - kaže Grmoja.

Na to mu Selak Raspudić odgovara: "Ma, nismo."

POGLEDAJTE VIDEO Grmoja objasnio što je rekao Selak Raspudić

Grmoja nam je potvrdio što je rekao stranačkoj kolegici.

- Ja sam u jednom trenutku bio iznenađen zašto nas Mostovce svi napadaju i mislio sam da smo mi nešto pogriješili. A onda sam prevrtio što nam je sve rečeno i sad mi je žao što nisam bio žešći u sabornici. Ljudi koji su dugo u politici poslali su mi poruke da preko ovoga ne smijemo prijeći i nećemo preko ovoga prijeći i nećemo zaboraviti sve ovo što su nam danas rekli. Ja sam uvijek za suradnju u oporbi i gledao sam što se događa i zašto nas svi napadaju. Ali, napadaju nas jer smo jedini ustali čvrsto u obrani ljudskih prava i sloboda. Pogriješili su oni koji su stali uz HDZ i optužili nas da smo mi odgovorni za smrt ljudi. Odgovorna je Vlada koja je upravljala krizom. Pitajte Grbina koji ne može biti šef ni u svojoj stranci, a kamoli da vodi oporbu, zašto nas je napao. A Milanoviću koji se slaže s nama ne smije reći ništa - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Ovo smo jako loše napravili, okrenuli smo sve kontra sebe'

Najčitaniji članci