Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šokantan video: Lav u cirkusu rastrgao trenera, djeca vrištala

Egipat: Islam Shaheen (35) se koncentrirao na jednog lava dok ga je drugi iznenadio. Skočio je na njega i ugrizao ga za vrat. Djeca u publici su počela vrištati

Foto: Screenshot/LiveLeak
107 komentara

LiveLeak je objavio šokantnu snimku napada lava na krotitelja u cirkusu i to pred publikom u kojoj su uglavnom sjedila djeca. Trener je umro u bolnici dva dana kasnije.

Islam Shaheen (35) je kao trener u cirkusu radio deset godina. Tijekom nedavnog nastupa u Aleksandriji u Egiptu, izvodio je točku i koncentrirao se na jednog lava. Drugi ga je iznenadio, skočio na njega i ugrizao ga za vrat. Djeca su počela vrištati, neki su bježali iz cirkusa. Glazba je stala, a ostali treneri su odmah pritrčali u pomoć Islamu. Udarali su lava štapovima.

Mohammed Mustafa, glasnogovornik cirkusa je rekao kako je sezona parenja lavova i da se zbog toga ponašaju divlje. Trenera je napao lav koji je nedavno došao u cirkus iz JAR-a. Lava su, kaže glasnogovornik, "povukli iz predstava dok ne završi veterinarska kontrola".

Šokantan video je objavljen godinu dana nakon što je lav napao krotiteljicu. Faten El-Helw iz Egipta je hodala po areni i mahala publici kada je lav skočio na nju. Ugrizao ju je za rame. Ostali krotitelji su životinju potjerali, a žena je preživjela napad, piše Daily Mail.  

Možda vas zanima i ovo:
Message