Obavijesti

News

Komentari 66

Šokirao i policiju: 'Začepio sam joj usta, udario i strpao u auto'

Šokirao i policiju: 'Začepio sam joj usta, udario  i strpao u auto'
2

Nakon što je potraga za nestalom Tijanom dovela do Dragana Đurića, mesar je najprije odbio priznati zločin. Pritisnut dokazima, priznao je stravičan zločin

VIDEO

Popio sam litru vinjaka i neku rakiju u kafiću i krenuo van. Mislio sam da je tamo neka glazba i onda sam sreo Tijanu. Nisam ni znao kako se zove. Zakačio sam je autom i ona je počela zvati pomoć. Dozivala je policiju. Začepio sam joj usta, udario je da zašuti i strpao u vozilo. Tim je riječima započeo svoje svjedočenje pred policijom mesar Dragan Đurić koji je prekjučer uhićen pod sumnjom da je 26. srpnja ubio Tijanu Jurić čije je tijelo pronađeno zakopano na deponiju udaljenom deset kilometara od Sombora.

Đurić je pao na poligrafu

Nakon što je trinaestodnevna potraga za nestalom Bajmočankom dovela do Đurića, mesar je najprije odbio priznati zločin, piše Blic. Nakon što je poligraf pokazao da ne govori istinu kada tvrdi kako nije imao veze s Tijaninim nestankom, Đurić je pritisnut dokazima priznao i počeo iznositi jezive detalje koji su šokirali i policajce naviknute na razna zlodjela. Činio je to, kažu policajci, krajnje hladnokrvno, bez trunke suosjećanja ili kajanja.

- Đurić je Tijanu udario autom na mjestu gdje su nađene njena tenisica i umjetni nokat. Strpao ju je u automobil i odvezao do polja koje je policija pretraživala još na početku potrage. Tu je djevojčicu najvjerojatnije i zadavio. Svukao ju je i njeno golo tijelo stavio u prtljažnik svog ''Golfa 3“ te se odvezao 15 kilometara dalje prema Somboru gdje je tijelo bacio i zatrpao zemljom. Usput je bacio i njen mobitel čija je baterija već bila prazna - prepričao je Blicu izvor iz MUP-a Srbije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon ubojstva vratio se u obiteljski dom

Mesar se zatim vratio u Surčin gdje je živio s majkom. U ponedjeljak se vratio na posao u mesarnicu ''Ambar''. U to vrijeme policija je pokušavala pronaći nestalu djevojku. Pregledom baznih stanica mobitela koji su sporne noći bili aktivni došli su do telefona kojeg je koristio Đurić. Bilo im je sumnjivo što je taj broj u Bajmoku bio aktivan samo sporne noći. Tada su počeli promatrati Đurića te ga uskoro pozvali na ispitivanje.

- Svojim ponašanjem nije otkrivao da je povezan s nestankom djevojčice. Ipak, kada je poligraf pokazao da laže, Đurić je zašutio. Bilo je jasno da je riječ o osobi s ozbiljnim psihičkim problemima. Dosta je agresivan, ličio je na pravog psihopata, izmišljao je priče, ali kada smo ga suočili s dokazima, počeo je surađivati i sve je priznao - kazali su iz MUP-a Srbije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a