Obavijesti

News

Komentari 229

Sotona Paravinja psihički loše jer ga izjeda savjest u samici?

Sotona Paravinja psihički loše jer ga izjeda savjest u samici?
7

Hrvatski istražitelji u petak će Paravinji pokazivati sliku po sliku lokacija i ispitivati gdje je točno bacio tijelo. Uvjereni su kako nije govorio istinu jer odbija poligraf

VIDEO

Tijekom posjeta bio je vrlo utučen. Razgovarali smo samo o slučaju pokušaja silovanja u Sokolcu u kojemu će ga zastupati po službenoj dužnosti. Psihički je jako loše, kazala nam je Milana Borovčanin Bulić, odvjetnica Dragana Paravinje (42) u Sokolcu u BiH. Ona je jučer prva razgovarala s Paravinjom nakon što su ga smjestili u zatvor Kula. Pripremali su obranu, ali nije htjela otkriti koncept. Možda Paravinjino psihičko stanje bude izlika da se brani neuračunljivošću.

Nisu razgovarali o nestaloj Antoniji Bilić (17), za koju je Paravinja priznao da ju je ubio i bacio u Krku. Supruga i obitelj ne žele ga vidjeti. No Paravinja će se 6. srpnja pojaviti pred sudom u Sokolcu, gdje će morati odgovarati za pokušaj silovanja djevojke na Palama 2002. godine. Optužnica ga tereti da je u mjestu Dvorišta usred bijela dana silom pokušao natjerati ženu na spolni odnos. Nije uspio, ali ju je zato gadno pretukao. 

Hrvatsko ministarstvo pravosuđa u četvrtak je u BiH poslalo zahtjev za izručenjem s popratnom dokumentacijom. Monstruma traže zbog dva pokušaja silovanja, onog djevojke kraj Omiša te Antonije, kao i zbog sumnje da ju je ubio.

MUP je potvrdio da će Paravinju u pritvoru ponovno ispitati hrvatski istražitelji čim za to dobiju odobrenje od zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Paravinja uporno odbija detektor laži

Hrvatski istražitelji u petak će Draganu Paravinji pokazivati sliku po sliku lokacija i ispitivati gdje je točno bacio tijelo. Istražitelji su sve uvjereniji da Dragan Paravinja nije govorio istinu jer je već nekoliko puta odbio poligrafsko svjedočenje, piše Dnevnik.hr.

Rodbina ga štitila: Ujak je namjerno pogrešno opisao odjeću

Iako Paravinja tvrdi da nije imao pomagače, neke izjave mještana Donjih Srđevića, gdje je uhićen, pobuđuju sumnju. Paravinjin ujak Jakov tvrdio je da je prvo došao Dragan pa njegova supruga, a došli su zajedno. Dao je pogrešan opis odjeće koju je Dragan imao na sebi.  I rođakinja Rada navodno je odglumila da joj je zlo. 

Krka je puna špilja, vrtloga i slapova

Nekoliko stotina puta ronio sam u  Zrmanji i Cetini po sličnom kršu. U jezerima je voda užasno mutna i puna sedre te sedimanta, a na dijelovima na kojima je Krka brza ima mnogo stijena i slapova. Pod slapovima tijelo može biti uhvaćeno u vrtlogu i ostati ondje mjesecima, kazao nam je jučer Alan Kovačević, snimatelj 24sata TV-a te višegodišnji ronilac i speleolog. Dobro poznaje teren koji je policija četvrti dan pretraživala. U pretrazi je sudjelovalo 160 ljudi.

Pretraživali su tok Krke od hidrocentrale Miljacka do manastira Krka i roškog slapa. Sumnjaju da je Paravinja lagao gdje je bacio Antoniju, pa su potragu proširili na Liku. Slovenski specijalci sonarom su pretražili akumulacijsko jezero kraj Gračaca. Pregledavaju i snimke bespilotnih letjelica MORH-a. Nije bilo nikakvih rezultata. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 229
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a