Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Spasila je nerođenu djevojčicu držeći ju unutar majčine utrobe

Primalja s Novog Zelanda postala je heroina nakon što je spasila život nerođenoj djevojčici držeći ju unutar majčine utrobe 90 minuta, pošto joj je pukao vodenjak

Foto: Promo
12 komentara

Naomi Facey s Novog Zelanda vodenjak je puknuo dva tjedna prije termina te je iz nje virila pupčana vrpca, znala je da njezinu djetetu prijeti opasnost od gušenja te su ona i njezin nevjenčani suprug Neil Bolton pozvali primalju.

Primalja Sue Bree im je telefonski rekla da pozovu hitnu pomoć te je dala uputstva Naomi što treba radit prije nego što doputuje do njih.

Foto: Promo

- Sue je rekla Naomi da spusti glavu dolje, a trbuh drži u zraku kako bi održala bebinu ravnotežu, dok sam ja zvao pomoć, rekao je Neil.

Nakon što je stigla, Sue je koristeći se jednom rukom uspjela spriječiti da se dijete uguši pupčanom vrpcom, dok je drugom rukom kontaktirala specijalista za porode.

Gospođa Facey odvedena je do obližnje škole gdje je helikopterom prevezena do bolnice.

Foto: Promo

- Ako ste religiozni, sada je vrijeme da počnete moliti, rekla je primalja kada su došli do helikoptera.

Kad je stigla u bolnicu, Naomi je prevezena na hitnu operaciju te su liječnici carskim rezom porodili malenu djevojčicu, koju su nazvali Emilia.

- Riječima ne možemo opisati koliko smo zahvalni  svima zbog pomoći koje su nam pružili kako bi spasili našu kćer, rekla je novopečena majka Naomi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message