Obavijesti

News

Komentari 79

Spasio je sina (2), a suprugu mu pred očima ubio vozač (83)

Spasio je sina (2), a suprugu mu  pred očima ubio vozač (83)
1

Velika Britanija: Ben Dutton odgurnuo je sina u kolicima, ali suprugu (33) nije uspio spasiti. Na nju je naletio auto dok je sinu govorila kako je ponosna na njega

VIDEO

U trenutku kada je Desreen Brooks (33) govorila svojem dvogodišnjem sinu kako je ponosna na njega, na njih je naletio automobil kojim je upravljao muškarac (83) i ubio je na mjestu. Njezin suprug Ben Dutton (33) uspio je odgurnuti dječaka od Mercedesa, ali ženu nije uspio spasiti, piše Daily Mail.

- Reagirao sam kako bih spasio sina, a sve je završilo tragedijom. Mogli smo poginuti svi troje, rekao je izbezumljeni Dutton nakon nesreće.

Ispričao je da je sa suprugom i sinom Jacksonom u subotu proveo lijepi dan s prijateljima u sjeverozapadnom Londonu, a krenuli su prema kući kada je došlo do tragedije. 

- Na putu prema kući borili smo se s Jacksonom kako bi ga gurali u kolicima. Stvarno ih mrzi, rekao je Dutton i dodao da se njegova surpuga onda sagnula prema dječaku da mu kaže kako je bio dobar cijeli dan i da je jako ponosna na  njega.

- Okrenula se prema meni i na njoj se vidjelo da je ponosna. To su bile posljednje riječi koje je rekla, prisjeća se Dutton. U idućem trenutku prema njima je jurio automobil, a Dutton je uspio odgurnuti Jacksona.

- Sljedeće čega se sjećam je dolazak hitne pomoći koja je odvela Des. Ali nije bilo potrebe za tim, već je bilo prekasno, rekao je. 

Ozlijeđena i studentica

Vozač je udario i američku studenticu Amy Werner (23) koja je teško ozlijeđena, a onda se Mercedesom zabio u vrtni zid. 

Dva liječnika koja žive u toj ulici čula su sudar i izašla na ulicu kako bi pomogli, ali nisu mogli spasiti modnu stilisticu Desreen. Stradala studentica prebačena je u bolnicu u zapadnom Londonu, a stanje joj je bilo kritično, ali stabilno. Njezini roditelji doputovali su iz SAD-a kako bi mogli biti uz nju. U nesreći je zadobila krvarenje na mozgu i slomljene kosti. 

Vozač Mercedesa prevezen je u bolnicu s lakšim tjelesnim ozljedama.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm
GRMLJAVINSKO NEVRIJEME

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm

Žuti alarm označava potencijalno opasno vrijeme, a Državni hidrometeorološki zavod upalio ga je za nekoliko hrvatskih regija. Na stranici rain alarm vidi se kako oluja stiže sa zapada

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede
UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Hitna, koja je na mjesto događaja stigla nešto iza 6:30, dvojac je prevezla u bolnicu, ali nažalost, unatoč naporima liječnika, nije im bilo spasa
Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera
NA SMRT JE IZBO UBOJICU

Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera

Bio je sav krvav, krv je s njega kapala po podu. Rekao mi je: 'Vidi što mi je uradio, izbo me na spavanju, idi, pomozi mu'. Onda sam se nagnula prema vratima i vidjela Anđelka, također, oblivenog krvlju, govore susjedi