Obavijesti

News

Komentari 90

Splićane 'trese' paranoja: Zovu policiju i sumnjiče jedni druge

Splićane 'trese' paranoja: Zovu policiju i sumnjiče jedni druge
1

Neozbiljno: Policija istražuje sve dojave pa tako i čovjeka kojeg je susjed osumnjičio zbog mačke. To je samo jedna od bizarnih dojava policiji nakon brutalnog ubojstva

VIDEO

Halo, policija! Ma susjed mi je sumnjiv. Možda je on ubio tu nestalu curu na Marjanu. Noću u stan dovodi kurve i mlati ih cijelu noć, a ima i takav ranac. Nedavno je ispred ulaza nožem razderao živu mačku – samo je jedna od bizarnih dojava prestrašenih građana nakon brutalnog ubojstva Meksikanke Selene. Bila je negativna kao i sve do sada uključujući i onu malo konkretniju da je ubojica autoperač iz Novog Sada.

Susjedi iz četvrti Spinut su pak prijavili muškarca s psihičkim problemima koji često odlazi na Marjan i promatra ljude skriven iza drveta. Iz iste četvrti na policiji je završio i sredovječni nedruželjubivi muškarac, zaljubljenik u prugaste nogometne dresove. Pred jednu sportašicu se u predvečerje iznenada na stazi ispriječio muškarac neuredne vanjštine želeći je povući za ruku, pobjegla je glavom bez obzira. Jednom se pak profesoru učinilo čudnim da mu je za večernje šetnje iza grma iskočila polugola djevojka koja je stavila ruke na grudi. Samo je šutila i gledala. U njenoj blizini su bili neki tipovi pa mu se to učinilo sumnjivom. Sumnji je puno, a još niti jedna ona prava.

Iako su policajci do sada razgovarali sa stotinama potencijalnih osumnjičenika, potraga za ubojicom meksičke turistice ne daje jasan trag.

Razgovarali su sa seksualnim prijestupnicima, bivšim zatvorenicima, narkomanima, beskućnicima i doušnicima. Svim iole sumnjivim ljudima ogrezlim u kriminal slične vrste provjeravao se alibi. Onim sumnjivijima uzimani su uzorci zbog usporedbe s pronađenim tragovima na mjestu zločina. Nitko se niti najmanje nije bunio. Neki su “provučeni” i kroz poligraf. Bez rezultata. Čak je i Selenin brat Emanuel sumnjičen da ima veze s ubojstvom sestre. Čak se činilo da bi novosadski navijač i vlasnik autopraonice mogao znati nešto više, no i taj je trag bio šupalj. Na kraju je oslobođen svake sumnje i pušten.

>> Više pročitajte u 24sataExpressu


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.