News

Komentari 3

Split: Franić i službeno SDP-ov kandidat za gradonačelnika

Splitski SDP je u noći s nedjelje na ponedjeljak nakon višesatnog zasjedanja odlučio da će Ante Franić biti kandidat te stranke za gradonačelnika Splita na lokalnim izborima u svibnju ove godine.

"Velika većina sudionika sjednice Gradskog odbora SDP-a glasovala je za Franića da bude kandidat stranke za gradonačelnika Splita," rekao je predsjednik splitskog SDP-a Goran Kotur za Hinu nakon sjednice koja je trajala oko šest sati.

Izvijestio je kako je na sjednici koja je zbog epidemioloških mjera održana online, također odlučeno da on bude SDP-ov kandidat za zamjenika splitskog gradonačelnika.

Franić je po završetku sjednice zahvalio članicama i članovima Gradskog odbora SDP-a Splita koji su mu "velikom većinom glasova dali podršku za kandidaturu za gradonačelnika."

"Onima koji nisu poručujem da ću svakog dana voditi računa da pokažem kako sam njihov kandidat, ali i kandidat za gradonačelnika svake Splićanke i Splićanina koji više ne mogu i ne žele trpjeti letargiju koja vlada gradom. Dosta su nas vukli nazad isti ljudi i iste priče," rekao je Franić.

Dodao je kako je vrijeme za novu energiju i da Split "ponovno krene, raste i cvita."

Split: Franić i službeno SDP-ov kandidat za gradonačelnika