Obavijesti

News

Komentari 25

Split: Tommy donira za obnovu Klinike za dječje bolesti KBC-a

Split: Tommy donira za obnovu Klinike za dječje bolesti KBC-a
1

Kako bi se poboljšao standard njege u Klinici za dječje bolesti KBC-a Split, tvrtka Tommy d.o.o. pokrenula je hvalevrijednu humanitarnu akciju "Budi prijatelj djece"

VIDEO

Humanitarnom akcijom 'Budi prijatelj djece' koju je pokrenuo Tommy d.o.o. narednih sedam tjedana na 214 prodajnih mjesta prikupljati će se novac. 

Zamjenik ravnatelja KBC-a Split, dr. Krešimir Dolić rekao je kako je ova akcija dobrodošla je sva postojeća sredstva koja bolnica dobije uglavnom odu na potrošni materijal i lijekove. 

Pokretanje videa...

Tommy donira splitskoj bolnici 00:28

- Vrlo malo nam ostane za adaptaciju prostora i unaprjeđenje kvalitete skrbi i zaista nam je drago kada gospodarstvenici prepoznaju naše potrebe. Tvrtka Tommy je bila pokretač ove akcije i mi smo je objeručke prihvatili – kazao nam je dr. Dolić, dok je Veselin Škrabić, predstojnik Klinike za dječje bolesti, naglasio kako će se ovim projektom obuhvatiti i roditelji, jer se misli i na njihov boravak na odjelima i zavodima dok bdiju uz svoje mališane. 

Split: Tommy predstavio humanitarni projekt “Budi prijatelj djece” za KBC Split

O svemu je više rekla glavna medicinska sestra Klinike, Ivanka Ercegović. 

- Što se tiče medicinske opreme, proteklih godina smo se prilično dobro opremili. Lani smo se opremili i sa 103 nove postelje na klinici i još 25 u dnevnoj bolnici, a imamo fotelje na razvlačenje za roditelje. Nove postelje smo dobili i na Intenzivnoj, Zavodu za hematologiju i Zavodu za neurologiju. Još tri zavoda i jedan odjel su bez novih postelja. Koliko se novca skupi toliko novih kreveta će se kupiti. Riječ je o posteljama za standardnu njegu, a kupit će se i primjerene fotelje za razvlačenje za roditelje koji borave uz djecu – kazala je Ivanka Ercegović. 

Split: Tommy predstavio humanitarni projekt “Budi prijatelj djece” za KBC Split

Dario Mamić, direktor korporativnih komunikacija iz tvrtke Tommy naglasio je kako im je zaista važno poboljšati kvalitetu boravka djece i njihovih roditelja u bolnici i biti društveno-odgovoran u sredini u kojoj posluju. - Ovaj projekt je nama posebno značajan jer je u našem gradu, tu je naš domicil, a sretni smo što ulažemo upravo u zdravstvenu skrb djece jer smo na njih posebno senzibilizirani – kazao je Mamić dok je Aljoša Bašić, direktor marketinga u Tommyju istaknuo kako je važno odabrati put činjenja i aktivizma te se zahvalio i dobavljačima bez kojih, kako naglašava, cijela priča ne bi bila moguća. 

Split: Tommy predstavio humanitarni projekt “Budi prijatelj djece” za KBC Split

- Riječ je o osam velikih dobavljača s kojima smo zajednički pronašli put kako da ovo ostvarimo. Na 181 proizvod iz grupe proizvoda za djecu donirat će se sredstva i to 10 kuna od većih proizvoda, a kunu od manjih. Akciju provodimo diljem Hrvatske i svi građani koji budu kupovali posebno označene proizvode donirat će u akciju. Vjerujem da ćemo na kraju akcije, 15. ožujka, imati impozantan iznos. Na našoj internet stranici svakodnevno ćemo, u realnom vremenu, ažurirati brojčanik koji će pokazivati koliko novca je skupljeno – zaključio je Bašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca