Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Splitska liječnica je ubijena s tri uboda u prsa i jednim u leđa

Prve informacije o istrazi ubojstva govore da je splitska liječnica Asja Tukić ubijena tri uboda u prsa i jednim ubodom u leđa. O mogućem počinitelju zasad nema nikakvih podataka

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
20 komentara

Liječnica Asja Tukić, koju je bivši suprug Željko pronašao mrtvu u stanu u centru Trogira, imala je jednu ubodnu ranu na leđima i tri ubodne rane na prsima. Policija zasad još nema nikakvih informacija o mogućem počinitelju zločina.

Nakon što je pronađena, na tijelu nesretne 61-godišnjakinje bila je vidljiva samo ubodna rana na leđima. Tek nakon što je na teren izašla ekipa za očevid, zamjenica ŽDO-a i patologinja iz splitske bolnice, pregledom je ustanovljeno da je žrtva osim u leđa, ubodena u prsa tri puta.

SVI SU JE VOLJELI Splitsku liječnicu (61) ubojica je nožem masakrirao po prsima

Prilikom očevida nisu otkrivene obrambene ozljede niti tragovi borbe, a u stanu nema tragova provale. Jednako tako, zasad je isključeno da je motiv napada bio seksualne prirode. Njezina odjeća je netaknuta i nema tragova pokušaja spolnog odnosa

Policija je pronašla jedan veći nož koji je vjerojatno poslužio kao oružje, no taj podatak tek treba potvrditi vještačenje. 

TRAGEDIJA U TROGIRU Liječnicu (61) pronašli mrtvu, ubijena dok je čistila apartman

Asja Tukić u ponedjeljak je krenula iz Splita u Trogir, do stana u Ulici kneza Trpimira. U apartmanu na zadnjem katu zgrade trebala je sve pripremiti za smjenu gostiju. Stigla je u stan, a na njezinom mobitel zadnji je poziv zabilježio oko 10:45 sati.

Nešto kasnije, pokušali su je kontaktirati pristigli gosti, no ona se nije javljala na telefon.

KOLEGE UBIJENE LIJEČNICE: 'Bila je savršena i uvijek imala vremena za kolege i pacijente'

Gosti su zatim nazvali njezinu kćer, koja je nazvala svojeg oca, bivšeg supruga Asje Tukić. On je otišao provjeriti što se događa i pronašao je mrtvu. Istraga je u tijeku, a policija će između ostalog, ispitati nadzorne kamere, telekomunikacijske zapise o pozivima te vještačenja materijalnih dokaza. 

Možda vas zanima i ovo:
Message