News

Komentari 183

Splitski 'Mad Max' na slobodi: 'Na**bao sam zbog tog videa'

Splitski 'Mad Max' na slobodi: 'Na**bao sam zbog tog videa'

Nakon što je 'odležao' mjesec dana zbog divlje vožnje Splitom, 19-godišnji Splićanin objavio je video u kojem je rekao da je i prije snimio '500 takvih videa', ali i da nije pametno voziti toliko brzo...

U snimci koja se prije nekoliko mjeseci proširila prvo društvenim mrežama, a onda i medijima, 19-godišnji Splićanin kojeg su prozvali splitskim 'Mad Maxom' u samo nekoliko je minuta napravio više od 80 prekršaja. Za to mu je određena kazna od mjesec dana zatvora, novčana kazna od 14.000 kuna te dvije godine zabrane upravljanja vozilima A kategorije. 

Pogledajte video:

Splićanin je sad to odradio, vratio se na slobodu, a svoja je iskustva podijelio - na YouTubeu. 

- Zadnjih dva mjeseca je bilo zanimljivo, blago rečeno. Ako niste upućeni bio sam u zatvoru zbog videa koji sam objavio, je**ga desi se, i najboljima, rekao je Splićanin odmah na početku videa. 

Što se tiče videa zbog kojeg je završio u zatvoru, rekao je da se 'tako ne smije voziti po gradu', ali i da se mnogi tako voze, samo to ne snimaju i ne objavljuju. 

- Ja sam takvih videa objavio 500 na Instagramu prije ovoga i nikad ništa nije bilo, nisam znao da ću na****t baš zbog tog videa. 

Naravno, pokušao se i opravdati rekavši da svojim divljanjem nikoga nije doveo u opasnosti, iako ne na listi njegovih prekršaja nalaze vožnja brzinom od 200 km/h i prolazak kroz crveno. 

A kako mu je bilo u zatvoru?

- Malo sam se odmorio, družio, gledao televiziju, jedino što sam izgubio mjesec dana života, rekao je te naglasio da će drugi video snimiti ako mu vrate motor ili kad nabavi novi...

Ukratko, 19-godišnjak je u video napričao sve i svašta, a sve to pogledati možete ovdje:

 

 

 

Najčitaniji članci