News

Komentari 252

'Sramota! Orbanova kći bacila je pelenu uz cestu u Hrvatskoj'

'Sramota! Orbanova kći bacila je pelenu uz cestu u Hrvatskoj'

Kakvo je to ponašanje? Pa koš za smeće bio je udaljen svega nekoliko metara! Učili su nas da se u tuđoj zemlji ponašamo kao pristojni gosti, a ne ovako, bio je bijesan turist koji je snimio kćer mađarskog premijera

Vraćali smo se kući s obale jučer i zaustavili smo se na benzinskoj crpki na autocesti u Hrvatskoj. Tik do nas parkirao se automobil i iz njega je izašao 'kraljevski par': Rachel, kći mađarskog premijera Viktora Orbana, i njen suprug, opisao je mađarski turist za  portal nyugatifeny.hu.

Ono što je vidio nakon toga ga je šokiralo. Trudna Rachel je, kako kaže turist, presvlačila pelenu svom prvom djetetu. Kad je završila s presvlačenjem, umjesto da odšeta do nekoliko metara udaljene kante za smeće, ona je pelenu bacila uz cestu! Zgroženi turist sve je fotografirao mobitelom.

- Viknuo sam: "Zar te tata nije naučio pristojnosti?" a ona se okrenula i uputila prema automobilu. I njen suprug je otrčao kao zec. Jako sam uzrujan. Mene su učili da se, kada dođem u neku zemlju, ponašam pristojno i kulturno i budem dobar gost, a ne da bacam pelene. Očito joj na studiju turizma u Švicarskoj nitko nije ničemu naučio - ljutito je turist ispričao za mađarski portal.

Rahelin otac Viktor Orban svako ljeto odmara se u Hrvatskoj. Prošlog tjedna bio je u Opatiji i posljednji dan svog godišnjeg odmora iskoristio je za neformalnu kavu s hrvatskim kolegom Andrejem Plenkovićem. Osim Rachel, ima još četvero djece.

kosor

Najčitaniji članci