Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Srbija: Mogući prijevremeni izbori zbog Europske unije

Ministar infrastrukture Velimir Ilić rekao je da ako potpredsjednik srbijanske vlade Đelić potpiše sporazum s Europskom unijom, pada vlada

AFP
Foto: AFP
0 komentara

Božidara Đelića ćemo, u tom slučaju, proglasiti za izdajnika, rekao je lider Nove Srbije Velimir Ilić. Naglasio je da bi, ako vlada Srbije padne, najbolje bilo da se prijevremeni parlamentarni izbori održe kad i lokalni, 11. svibnja.
- Narodnjačka koalicija više nikada ne bi ušla u savez s DS i G17 plus - rekao je Ilić. Smatra da odluka Europske unije da na Kosovo pošalje svoju misiju, samo dan nakon predsjedničkih izbora, nije dobra. Ilić sumnja da je to bio dogovor Europe i Tadića.
- Sada je svima jasno u Srbiji zašto se Tadiću žurilo s održavanjem predsjedničkih izbora. Naš prijedlog je da s EU zamrznemo odnose sve dok ne bude poznato kakav je odnos Unije prema Kosovu - rekao je Ilić.
Dodao je kako je diplomatskim kanalima stigla poruka iz Rusije da "više neće braniti interese Srbije ako potpišemo politički sporazum s EU, koji je uvod u dolazak njene misije na Kosovo".

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message