Obavijesti

News

Komentari 18

Sreća u kafiću: Uplatio je loto brojeve u zadnji čas...

Sreća u kafiću: Uplatio je loto brojeve u zadnji čas...
6

Mario Tolić (38) iz Biograda na lotu je osvojio čak 9,034.327,75 kuna. Otišao je na odmor, a čim se vrati, organizirat će slavlje za sve vjerne prijatelje

VIDEO

Radosnu vijest da je postao milijunaš Mario Tolić (38) iz Biograda na moru primio je u biogradskom kafiću L&M dok je s društvom u ponedjeljak pio jutarnju kavu.
- Baš smo se zafrkavali oko toga tko bi mogao biti osvajač devet milijuna kuna jer se već tada znalo da je uplata bila u Biogradu. Tada je Mario rekao kako je i on igrao pa je odmah pogledao na internet preko mobitela i zanijemio. Počeo je mijenjati boje i samo odjednom skočio sa sjedalice, vičući kako je postao milijunaš - prepričao nam je čitav događaj konobar Luka. Dodao je kako je Mario od sreće istrčao na trg ispred zgrade poglavarstva i počeo vikati da je osvojio jackpot.
- Nakon  što je došao k sebi, nazvao je ženu, popili smo piće i onda je nestao - priča dalje Luka. U međuvremenu su se čuli telefonom i Mario nakon povratka u Biograd sprema veliko slavlje, na koje će biti pozvani njegovi prijatelji. Luka kaže kako su milijuni došli u prave ruke jer Mario i njegova obitelj žive od svog rada. Iako već dulje vrijeme igra uvijek jednu te istu kombinaciju koju mu je otkrio “dida šaljivdžija”, s uplatom za devet milijun umalo je zakasnio. Prijateljima je rekao kako je listić uplatio u zadnji trenutak. Diplomirani inženjer, zaposlen u Hrvatskom telekomu, u utorak je bio nedostupan, a kiosk u kojemu radi njegova supruga bio je zatvoren iako uobičajeno radi non-stop. Navodno je na skijanju. Ispred njegove kuće, navodno je policija koja čuva obitelj od mogućih razbojnika. Mariju na dobitku jedva čekaju čestitati i kolege gradski vijećnici Biograda, gdje je predsjednik kluba HDZ-ovih vijećnika.

IMA VIŠE 'KEŠA' OD SANADERA
HDZ-ov vijećnik danas ima više “keša” od svih članova Vlade, a i svog stranačkog šefa, premijera Ive Sanadera. Jedini koji ima više je zastupnik Stjepan Fiolić s 9,400.000 kn.

ZA DOBIVENI NOVAC KUPIT ĆE SI BROD
Mario Tolić telefonski je rekao novinarima Večernjeg lista kako ne pomišlja na velike promjene u životu i da će zadržati posao u HT-u. Mobilni operater bio je slovenski.
- Sretan sam, ali mi još uopće nije ni došlo do glave da sam milijunaš. Trebat će mi najmanje 20 dana da shvatim što se dogodilo. Znam da mi je sada egzistencija riješena, no ne pomišljam na velike promjene u životu. Zadržat ću posao u HT-u, a supruga će sama odlučiti što dalje. Jedino mi je želja uvijek bila imati dobar brod. Imam ga i sad jer mi smo ljudi od mora. Ne, neću jahtu i ne treba mi. Kupit ću brod Grašo 23 - rekao je Mario Tolić. Brod koji želi kupiti stoji oko pola milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.