Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srećom stradali su samo auti: Upss! Pa samo smo dodali gas

LIMARI ĆE IMATI POSLA: Turiste i stanovnike mjesta Mastrinka probudio je tresak i akrobacija vozača koji je na Čiovu izgubio kontrolu i ‘pao’ na drugi auto. Izašao je kroz prtljažnik

Foto: Snimio čitatelj
25 komentara

Cijelu noć trajala je neka fešta na Čiovu. U samo jutro čuo sam snažan tresak, no nitko nije vrištao. Kad sam se razbudio vidio sam da je Renault prignječio parkirani BMW, ispričao nam je jučer čitatelj dogodovštinu s tog otoka.

Kako su nam potvrdili u policiji vozač Renaulta je oko 5 sati izgubio kontrolu nad automobilom u mjestu Mastrinka. Sletio je s ceste na travnjak i nastavio se kretati. Udario je u betonsku ogradu, odbio se pa pao s te zemljane terase na parkiralište. Zadnji krajem zgnječio je parkirani automobil.

Foto: Snimio čitatelj
- Koliko sam uspio vidjeti, šteta na BMW-u je velika. Smrskano mu je staklo, uništena hauba i gotovo cijeli prednji kraj. Cijena popravka sigurno će biti visoka - kazao nam je drugi muškarac koji je također vidio nesvakidašnju nezgodu. Kako neslužbeno doznajemo, vozač Renaulta nije ozlijeđen. Navodno nije uspio normalno izaći iz automobila te je morao van preko prtljažnika.- Automobili su tako stajali cijelu nedjelju ujutro. Nisam vidio vlasnike i ne znam gdje su otišli. Oba su splitskih tablica pa pretpostavljam da će ih brzo maknuti - kazao je čitatelj.


Sličnu situaciju imali su na benzinskoj postaji Vrpolje jug nedaleko od Šibenika. Ondje je vozačica umjesto unazad, krenula naprijed i svoj Volkswagen parkirala u kafić u sklopu postaje. Razbila je staklo i sa sobom povukla stolove i stolce. Snažan prasak uznemirio je ljude koji su bili u kafiću, a prema prvim informacijama, nije bilo ozlijeđenih.

Foto: Snimio čitatelj

- Ne možemo ništa komentirati - rekli su radnici postaje.

- Navigacija mu je pokazivala da je tu kružni tok, i tako je krenuo ulicom Trzunove pećine na ulicu Vizane, no na pola puta je shvatio da su dolje stepenice, a tada se više nije mogao vratiti - javio nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije. 

Foto: Snimio čitatelj

 

Možda vas zanima i ovo:
Message