News

Komentari 1

Srednjoškolci u Zagrebu i Ličko-senjskoj se danas vratili u škole

Srednjoškolci u Zagrebu i Ličko-senjskoj se danas vratili u škole

S obzirom na povoljnu epidemiošku situaciju, svi srednjoškolci u Zagrebu i Ličko-senjskoj županiji danas se vraćaju u školske klupe. Ostale županije nastavljaju po starom modelu

U ostalim županijama nastava će se u sljedećih tjedan dana uglavnom održavati kao i do sada - u učionicama za osnovnoškolce i maturante, a na daljinu za ostale srednjoškolce.

Stručna praksa nastavljat će se provoditi u redovitom obliku u školama, odnosno kod poslodavaca, dok učenici umjetničkih škola individualnu nastavu i dalje polaze u školi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagreb: 114 zaraženih učenika i 86 djelatnika

- Danas se vraća dodatnih gotovo 30.000 zagrebačkih srednjoškolaca, sve one škole koje su radile po modelu A u prvom polugodištu od danas će raditi po istom tom modelu, rekao je pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić dodavši da 'danas imamo 114 zaraženih učenika i 86 zaraženih djelatnika'.

- Vjerujemo da će biti sve u najboljem redu, škole su spremne i sve će se, nadam se, odvijati u pozitivnom smislu, rekla je Valentina Zdunić, pročelnica Odjela za društvene djelatnosti Ličko-senjske županije.

Najčitaniji članci