Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Srednjovjekovna sekta: Bio je guru, a žene su bile pokorne...

Torsten W. (53), jedini muški član grupe, navodno je bio guru kojem su se žene obraćale s izrazitom poniznošću. Jedna od članova grupe je bila Farina C. Policija sumnja kako je ona ubila najmanje tri žrtve

Foto: Privatni album
32 komentara

Petero ljudi je pronađeno mrtvo, a njemačka policija i dalje slučaj istražuje. Prema zadnjim informacijama moguće je da su ubijeni bili članovi seks-sekte koja je opsjednuta srednjovjekovljem.

Torsten W. (53), jedini muški član grupe, navodno je bio guru kojem su se žene obraćale s izrazitom poniznošću. Jedna od članova grupe je bila Farina C. Policija sumnja kako je ona ubila najmanje tri od pet žrtava. Ona je imala 30 godina i živjela je u Donjoj Saskoj gdje je radila kao prodavačica. Kao i ostali bila je članica jahačkog saveza.

Crossbow case - Find a corpse in Wittingen | Autor: Christophe Gateau/DPA/PIXSELL Foto: Christophe Gateau/DPA/PIXSELL

Farina C., Kerstin E. (33) i Torsten W. su u petak doputovali u gostionicu u gradu Passau.

A man drove a van into a group of people sitting outside a popular restaurant in the old city centre of Muenster PRONAŠLI TRI TRUPLA Misteriozne smrti u Njemačkoj: Tko ubija ljude samostrijelom?

Spremačica ih je mrtve pronašla u subotu u njihovoj sobi. Kerstin E. i Torsten W. su ležali na krevetu. Strijele su im probile srca.

Policija pretpostavlja da ih je Farina C. ubila samostrelom, a onda je sebi strijelom probila vrat. Ona je ležala mrtva na podu sobe. 

Crossbow case - Find a corpse in Wittingen | Autor: Christophe Gateau/DPA/PIXSELL Foto: Christophe Gateau/DPA/PIXSELL

Istražujući slučaj policija je pronašla još dva tijela i to u stanu u Wittingenu koji je pripadao Farini C. U njemu su pronašli mrtvu ženu (35) koja je bila ljubavnica Farine C. te mrtvu djevojku (19). Identitet djevojke se još istražuje, ali prema prvim informacijama možda je riječ o Carini U. koja je nestala prije nekoliko godina. Ona je, pokazala je istraga, bila u kontaktu s Torstenom W. i sa sektom.

Žena i djevojka pronađene u stanu nisu ubijene samostrelom i nisu pronađeni tragovi nasilja. Kako su točno umrle, još se istražuje.

Torsten W. je ranije živio na jahačkom imanju, a troje ubijenih koji su pronađeni u gostionici su često boravili u Austriji i išli su na srednjovjekovne festivale, piše OE24. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message