Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
79 komentara

Srpkinji u stanu našli pištolje, pušku, drogu i milijun dolara

Australska specijalna jedinica za borbu protiv droge upala je u stan Aleksije V. i pronašla milijun dolara u gotovini, dva pištolja, pušku i lažne dokumente. Telegraf piše kako je Aleksija Srpkinja iz Banja Luke

Foto: Facebook
79 komentara

Aleksija V. (24) iz Sydneya uhićena je u Australiji pod sumnjom u organizirani uvoz droge sakrivene u bočicama čilija, piše The Sydney Morning Herald i dodaje kako je slučaj povezan s operacijom krijumčarenja droge u Australiju vrijedan 300 mil. dolara.

Telegraf.rs. piše kako je Aleksija Srpkinja porijeklom iz Banja Luke. Australska specijalna jedinica za borbu protiv droge upala joj je u stan i pronašla oko milijun dolara u gotovini, dva pištolja, pušku i lažne dokumente.

Foto: RK Đakovo

U stanu pištolji, puška, mobiteli, droga...

Pronašli su i dva kilograma metamfetamina, 250 grama kokaina i 340 grama kokaina. Australski policajci zaplijenili su i mobitele, SIM kartice te lažnu vozačku dozvolu.

Foto: NSW Police Force/Facebook

Sumnjaju da je djevojka bila dio organizirane akcije uvoza droge u bočicama čilija i u pranje novca u proteklih godinu dana.

Foto: NSW Police Force/Facebook

Ranije ove godine australska granična policija uhvatila je četvoricu muškaraca koji su u bočicama čilija pokušali unijeti drogu u zemlju. Zaplijenili su im gotovo 400 kilograma metamfetamina koje su procijenili na 300 milijuna dolara.

Droga je bila sakrivena u 768 bočica na kojima je pisalo da se radi o čili umaku. Sumnjaju da je Aleksija V. dio te skupine. 

Optužili su je za više prekršaja koji uključuju posjedovanje droge i oružja te su joj odbili zahtjev za jamčevinom.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message