Obavijesti

News

Komentari 421

Srpski mediji su opet opleli po Milanoviću: "Idi, bre, leči se!"

Srpski mediji su opet opleli po Milanoviću: "Idi, bre, leči se!"
8

Naslovnice srpskih tabloida i u petak su 'posvećene' hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću. Najdalje je otišao Informer koji ga je eksplicitno usporedio s Pavelićem

VIDEO

Nakon što su se u četvrtak srpski tabloidi na naslovnicama okomili na hrvatskog premijera Zorana Milanovića , u istom su tonu nastavili i danas s još luđim insinuacijama. Odnosi Hrvatske i Srbije nategnuti su zbog zatvaranja granice zbog izbjegličke krize. Tako su Milanovića jučer nazivali idiotom i luđakom, a hrvatsku Vladu ustaškom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:24

U petak je list Informer otišao korak dalje i na naslovnici objavio fotografiju na kojoj je lice Zorana Milanovića spojeno s licem ustaškog zločinca Ante Pavelića . "Milanović Pavelić" veliki je naslov, a u opremi piše kako je Milanović Srbe nazvao barbarima te kako je Hrvatska blokirala granične prijelaze koje će otvoriti ako Srbija izgradi logore za izbjeglice.

informer.rs

Premijer se na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Banskim dvorima nespretno izrazio i rekao "Austrija ne, ali Mađarska gradi zid prema Srbima, prema barbarima", a srpski mediji izvukli su tu izjavu iz konteksta.

Kurir je eksplicitno Milanoviću 'u usta stavio' izjavu: "Srbi, vi ste Barbari", a uz hrvatskog premijera na naslovnici se našao i srpski kojem su pored fotografije glave stoji izjava "Vučić uzvraća: Na ludilo ne odgovaramo".

Kurir

Alo ! je također iskoristio priliku da već spomenutu izjavu izvuče iz konteksta, a naslovom su Milanoviću poručili "Idi, bre, leči se!".

Alo!

Naslov na današnjem izdanju Blica je naslov "Milanoviću, smiri strasti i otvori granicu!", a u opremi pišu kako Milanović provocira Srbiju tvrdeći da je Hrvatska starija i pametnija.

Blic

"Hrvatska kakvu smo željeli zaboraviti", stoji na naslovnici Politike , a ispod su izdvojene izjave Milanovića i Vučića.

Politika

I Večernje novosti odlučile su veći dio naslovnice posvetiti Hrvatskoj kojoj poručuju "Hrvatska mora popustiti", u opremi su dodali kako EU pritišće Zagreb da ukine blokadu na granici te da su srpska vozila na granici propuštali selektivno.

Večernje novosti
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 421
VIDEO

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb