Obavijesti

News

Komentari 18

Srpski vidovnjak seksom je iz žena 'istjerivao' vraga

Srpski vidovnjak seksom je iz žena 'istjerivao' vraga
1

SRBIJA: Samoprozvani 'vidovnjak' godinama je žene uvjeravao da seksom može iz njih istjerati 'vraga', a jedna mu je čak dovela i kćer i sina

VIDEO

Samoprozvani vidovnjak iz okoline Valjeva u Srbiji, lakovjerne je žene godinama odvodio u krevet tvrdeći da jedino tako može iz njih istjerati vraga. Prvo bi ih okupao u 'čarobnoj vodi', a zatim nagovorio na seks, a za sve je znala i njegova žena. Za srpski Press progovorila je jedna od žrtava koja se vraču obratila nakon što joj je brak zapao u krizu. Navodno je zlostavljao i njeno dvoje maloljetne djece koje mu je sama dovela. Dala mu je 500 eura i zlatni lančić koji, kaže, vrijedi još toliko, a prevaru je shvatila tek nakon što se razvela i nakon što su djeca popustila u školi. Sin joj uopće nije želio pričati o tome što mu je 'vidovnjak' radio. Žena je ispričala kako je na prvoj seansi vrač pred nju prvo stavio ikonu sveca i rekao joj da ju ljubi.
- Rekao je da smo djeca i ja pod velikom magijom i da će nam se brzo desiti nešto loše. Odveo me je u susjednu sobu i rekao mi da je magija vrlo teška i da ju može skinuti jedino ako me okupa, na što sam ja pristala. Skinula sam odjeću i stala u lavor koji je stavio nasred sobe. Njegova žena je donijela lonac s toplom vodom i odmah otišla, a on me je krenuo kupati. Seansa je trajala sat vremena, prelazio je rukama po mom tijelu. Sve to mi se činilo čudno, ali sam mislila da će mi pomoći - ispričala je naivna žena. 'Vidovnjak' ju je uvjerio da seansu moraju ponoviti tri puta, da bi joj nakon toga rekao kako je 'magija' ipak 'prejaka' i da ju skinuti može jedino seksom.
- Rekao mi je da je to jedini način da on primi svu moju negativnu energiju i čini koje su bačene. Bila sam lakovjerna i pristala - ispričala je žrtva. Nakon toga, tražio je da mu dovede i svoju djecu.
- Kćer od 11 godina okupao je u mom prisustvu. Sutra sam dovela i sina, ali nisam bila u sobi dok ga je kupao, a dječak nije želio reći što mu je 'vidovnjak' radio - rekla je žena koja se zatim obratila privatnom detektivu jer joj je bilo neugodno otići na policiju. Dejan Kovačević kaže da je 'vidovnjak' prevario više žena, no da nijedna ne želi pričati o tome. Policija je najavila istragu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa