Obavijesti

News

Komentari 8

Stipo iz Jajca bio je prvi susjed monstruma Fritzla

Stipo iz Jajca bio je prvi susjed monstruma Fritzla
4

Stipo Samardžić je u Amstettenu živio nekoliko kuća od Fritzlovih. Dobro se sjeća dana kada su otkrili mračnu tajnu podruma. Svi su bili šokirani

VIDEO

Moja supruga Nevenka znala je viđati Fritzlovu suprugu Rosemarie. Bila je fina žena, brižna. Vodila je djecu koja su s njima živjela svaki dan u školu i išla po njih. Fritzla nisam nikad vidio. Pričali su mi susjedi koji tu žive 40-ak godina da su ga vidjeli svega šest puta, rekao je Stipo Samardžić, koji u Amstettenu, svega nekoliko kuća od Fritzlovih, s obitelji živi posljednjih šest godina. Iz Jajca su se doselili tijekom rata, a dok su gradili kuću, bili su podstanari.
- Supruga i kći tražile su stan, a kako su Fritzlovi imali puno podstanara, išli su i kod njih pogledati stan. Nakon nekoliko dana javila im se njegova supruga Rosemarie i rekla da ne može iznajmiti stan jer će tu možda živjeti njihova kći. Kao da se nadala da će se vratiti - govori Stipo i dodaje kako su svi susjedi prilično zatvoreni, ne druže se međusobno, tek jedni druge pozdrave. Dobro se sjeća dana kada su otkrili mračnu tajnu podruma.
- Zaustavio me susjed, bila je nedjelja i pitao: 'Jeste li čuli što se dogodilo? Ovo je gore nego slučaj Kampusch.’ Svi smo bili šokirani - s nevjericom se sjeća Stipo.
Kuća u Amstettenu je na prodaju. Iako zasad kupci ne dolaze razgledati kuću strave, susjedi ne sumnjaju da će se lako prodati. Svima je laknulo što je suđenje pri kraju. Od prošle godine ne izlaze puno iz kuća.

POBJEGLA I OTIŠLA U GRAZ
Kad se sve smirilo, Fritzova supruga se vratila u kuću po stvari
i otišla, najvjerojatnije u Graz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.