Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stiže pomoć iz cijele Hrvatske: Gasit će požar barem pet dana

U 1 sat iz Zagreba je krenuo konvoj od 30 vozila. Vatrogasna postrojba Stružec ide u Split s tri kamiona. Iz Karlovca i Ogulina je u ponedjeljak u 22 sata na područje Splitsko-dalmatinske županije krenulo sedam vozila

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
78 komentara

Vatrogasci iz cijele Hrvatske uputili su se u Split pomoći kolegama. U 1 sat iz Zagreba je krenuo konvoj od 30 vozila.

Vatrogasna postrojba Stružec ide u Split s tri kamiona, u jednom voze 23.000 litara vode, u drugom 18.000 litara, a treće vozilo je navalno.

Iz Karlovca i Ogulina je u ponedjeljak u 22 sata na područje Splitsko-dalmatinske županije krenulo 28 vatrogasaca sa sedam vozila.

Vatrogasci iz Karlovca, Ogulina i nekoliko DVD-ova aktivno će gasiti požare na terenu tri do pet dana, a nakon toga će ih, po potrebi, Vatrogasna zajednica zamijeniti svježim snagama.

Iako su vatrogasci krenuli na požarišta još uvijek nemaju točno odredište, svi su stavljeni na raspolaganje vatrogasnom zapovjedniku Splitsko-dalmatinske županije Draženu Glavini.

Za sada im je odredište Split, ali će tijekom noći biti premješteni na drugu lokaciju, možda u Žrnovnicu, Podstranu, Imotski ili neko drugo mjesto gdje je potrebna pomoć.

Možda vas zanima i ovo:
Message