News

Komentari 0

Stjepan Božić o smrti omiljenog kirurga: 'Dr. Čerina bio je čovjek s velikim Č, boks nas je zbližio'

Stjepan Božić o smrti omiljenog kirurga: 'Dr. Čerina bio je čovjek s velikim Č, boks nas je zbližio'

Obitelj i prijatelji opraštaju se od jednog od najboljih neurokirurga u Hrvatskoj i regiji, a izrazima sućuti pridružio se i boksač Stjepan Božić. 'Opet ćemo jednom, negdje, odsparirati u ringu', emotivno je poručio

U nedjelju je iznenada preminuo prof. dr. Vatroslav Čerina, jedan od vodećih regionalnih endoskopskih operatera i pituitarnih kirurga (zahvati na hipofizi), za kojeg mnogi kažu da se radilo o najboljem u Hrvatskoj.

Tugujućim porukama pridružio se i njegov prijatelj, boksač Stjepan Božić, koji u emotivnoj Facebook objavi navodi kako ih je boks zbližio.

- Počivaj u miru dragi prijatelju... prerano si otišao, ali i spasio mnoge, da ne odu prije. Bio si veliki čovjek, liječnik i prijatelj... PROF. DR. VATROSLAV ČERINA... Čovjek sa velikim Č i još većim srcem za druge, koje ga je nažalost i izdalo. Obožavao si boks, koji nas je i zbližio. Opet ćemo jednom, negdje... odsparirati koju rundu, i igrati se u ringu. Doviđenja prijatelju. - napisao je Božić.

Specijalistu neurokirurgije navodno je pozlilo na treningu, a radio je u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Najčitaniji članci