Obavijesti

News

Što je zajedničko pilotima, astronautima i policajcima?

Što je zajedničko pilotima, astronautima i policajcima?
3

Jeste li znali da ukoliko prirodno nemate kristalno jasan vid, prije niste imali šanse da postanete pilot, astronaut ili policajac? Međutim, to je bilo prije laserskog skidanja dioptrije

Koliko je ova metoda sigurna i prihvaćena u svijetu dokazali su NASA i NATO kada su odobrili lasersku korekciju vida svim pilotima i astronautima.

U strahu su velike oči


Nekada davno se vid mogao korigirati jedino naočalama i kontaktnim lećama. Danas je to u dalekoj prošlosti uz lasersko skidanje dioptrije. U posljednjih 20 godina je u svijetu preko 40 milijuna ljudi laserski skinulo dioptriju i klasificira se kao najuspješniji zahvat u medicini uopće. Radi se o potpuno preciznom i bezbolnom zahvatu kojim se za 10-ak minuta uklanjanju greške vida. Danas je laserska tehnologija već došla do 13-te generacije i istraživanja pokazuju da oni koji su se operirali 90-ih, danas nemaju kasne komplikacije. Kod samog zahvata su komplikacije moguće u 1% slučajeva, a najvažnije je da su sve rješive i nemaju dugoročne posljedice po vid.

Prema internom istraživanju Poliklinike Bilić Vision, ono što pacijente sprječava da se odluče za lasersku korekciju vida u najvećem postotku je strah. Iako veliki broj tih istih pacijenata nakon što su laserski skinuli dioptriju su izjavili da su prije znali koliko je to brzo i bezbolno, puno prije bi se riješili svojih muka s naočalama i kontaktnim lećama. Pročitajte na linku njihova ISKUSTVA NAKON LASERSKOG SKIDANJA DIOPTRIJE.

U Poliklinici Bilić Vision laserski je korigiralo vid na tisuće pacijenata, a 75% pacijenata je došlo putem preporuke. Ta brojka najbolje govori o zadovoljstvu pacijenata koji su se odlučili pokloniti povjerenje Bilić Visionu, oftalmološkoj ustanovi koja preko 20 godina brine o vidu njenih pacijenata.

Smetaju li i vama naočale na poslu, kod kuće, dok vježbate ili jednostavno UVIJEK? Javite se na 01 4678 444 ili se naručite putem online obrasca na pregled za lasersko skidanje dioptrije u Poliklinici Bilić Vision.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'
IZBORI 2024.

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.
Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik
UMRO U 66. GODINI

Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik

Godinama je bio jedan od najbližih suradnika Milana Bandića i čovjek koji je ustrojio i vodio Zagrebački holding.