Obavijesti

News

Komentari 9

Strahuju da njihova Sandra više nikada neće prohodati

Strahuju da njihova Sandra više nikada neće prohodati
10

Stolnotenisačica, Sandra Paović, u teškom je stanju nakon prometne u Francuskoj. Njen dečko roditeljima je javio da je ozljeda kralježnice teška

VIDEO

Hrvatska reprezentativka u stolnom tenisu, Sandra Paović (26), koja je u petak u Parizu teško stradala u prometnoj nesreći, prema vijestima iz bolnice u Ruenu u Francuskoj najvjerojatnije će ostati paraliziranih nogu. Njen otac Mišo i majka Marija, Sandrin dečko, švicarski stolnotenisač Mark Atermach rekao da je ona uistinu teško ozlijedila vratnu kralježnicu.  Goran Odor, Sandrin bratić, kaže kako je razgovarao s liječnikom koji je operirao Sandru u francuskoj bolnici. Prema njegovim  riječima, ona trenutno ne osjeća noge. Liječnik je, kazao je Goran za Večernji list, rekao kako će Sandra uz veliki rad i fizikalnu terapiju možda u budućnosti stati na noge. No, Sandrin menadžer je Goranu kazao kako Sandra vjerojatno više nikada neće zaigrati stolni tenis.
Kombi u kojem se vozila Sandrina momčad prevrnuo se na putu prema pariškoj zračnoj luci Charles De Gaulle. Otamo su francuske prvakinje, kojima je Sandra bila ključni igrač, trebale putovati u Poljsku na utakmicu kupa Nancy Evans protiv Taranobrzega. Sandra je u trenutku nesreće spavala i nije bila vezana. S njom su bile i tri Kineskinje koje nisu ozlijeđene. Gotovo sat vremena su je vatrogasci izvlačili iz slupanog kombija.
- Želim jedino da što prije ozdravi i stane na svoje noge. No, prognoze nikako nisu dobre i strašno se bojim da ona više neće moći hodati. Razmišljao sam i da si oduzmem život, sve me ovo dotuklo. Prijatelji su mi stalno kući i bodre me da ustrajem. Kažu mi, ti si Sandri ukazivao kako treba raditi u životu, ti joj pogotovo sada trebaš biti životni putokaz moram biti jak zbog obitelj i odlučio sam ustrajati - plačnim glasom rekao je Sandrin otac Mišo. Inače, on bi se odmah zaputio prema Parizu, ali nedavno mu je istekla putovnica.
Sandrina majka Marija je prije mjesec dana imala moždani udar i trebala je krenuti na rehabilitaciju u toplice. Sandra Paović igra stolni tenis od svoje četvrte godine života. Najvećim njezini uspjesi su srebrno odličje u ekipnoj konkurenciji na Europskom prvenstvu u Aarhusu u Danskoj 2005. godine. Otac će u Francusku čim dobije putovnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela