Obavijesti

News

Komentari 115

Strava kraj Požege: Susjedu je ušao u poljski WC pa ga izbo...

Strava kraj Požege: Susjedu je ušao u poljski WC pa ga izbo...
1

Seljani u šoku: Danny Fränkel (31) iz Leipziga prije nekoliko godina doselio se u okolicu Požege. U petak je izbo susjeda u selu Jezero, a prošli tjedan ubio je psa u Stojčinovcu

VIDEO

Šokirani smo. Mogao je i nas napasti, a nudili smo ga kavom kad nam je dolazio u kuće. Ispričali su nam to šokirani stanovnici sela Jezero i Stojčinovac kraj Požege nakon što je policija privela njemačkog državljanina Dannyja Fränkela (31). Fränkel je u petak u Jezeru izbo susjeda. 

- On je osobenjak i pomalo čudan, a kakav bi mogao i biti kad je iz Njemačke došao pješice prije nekoliko godina?! Svi idu u Njemačku, a on došao u ovu zapizdinu - rekao nam je Nenad Milić. 

Sukob kod Čaglina: Nožem ubo muškarca i teško ga ozlijedio
Sukob kod Čaglina: Nožem ubo muškarca i teško ga ozlijedio

Miliću, koji živi u susjednom Stojčinovcu, Fränkel je prošli tjedan ubio psa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bio sam kod susjede i vidio ga kako obija kuću svog zemljaka, Nijemca koji trenutačno nije ovdje. Susjeda ga je ponudila kavom. Popio je je kavu i na odlasku mi je rekao: ‘Pas ti je sada dobro’. Nisam shvatio što mi govori. Otišao sam do svoje kuće. Pas je bio sav krvav i izboden. Uskoro je uginuo. Pozvao sam policiju, došli su i, koliko znam, s njim su obavili razgovor i pustili su ga. Bolje da nisu, eto što je sad učinio - priča Milić. 

Požeška policija je potvrdila da je jučer iz još neutvrđenih razloga došlo do sukoba između Fränkel i njegovog susjeda. Detalje ne mogu otkriti jer istraga još traje. 

- Fränkel je susjedu kojeg je izbo više puta nenajavljeno ulazio u dvorište. Susjed mu je rekao da to više ne radi i da mu ne dolazi u dvorište. Fränkel nije poslušao i jučer je opet došao u dvorište. Našao je susjeda u poljskom WC-u i izbo ga – rekla nam je Katica Grgurić iz sela Jezero. 

Izbodeni muškarac je stabilno i liječi se u požeškoj bolnici. 

- Ozlijeđeni je medicinski obrađen, sanirane su mu ozljede i on je prebačen na bolnički odjel. Zadobio je nekoliko ubodnih rana u predjelu prsnoga koša i trbuha, na svu sreću nisu opasne za život – rekao je Ljubo Begić, šef kirurgije Županijske opće bolnice u Požegi.

Propješačio 10.000 km i ostao u Hrvatskoj

Fränkel je u Jezeru kupio staru kuću i tri jutra zemlje. Imanje je s voćnjakom platio 5500 eura. Prije toga je prešao pješice 10.000 kilometara iz rodne Njemačke preko Grčke do Hrvatske.  

Novi život: Nijemac je došao s magarcima živjeti kraj Požege
Novi život: Nijemac je došao s magarcima živjeti kraj Požege

- Imam vinograd, bavim se poljoprivredom i proizvodim rakiju od marelice. Živim alternativnim načinom života i hranim se samo onim što proizvedem - rekao nam je prije tri godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću
POSTIZBORNI PREGOVORI

Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1